Duben

Komentáře uživatele hannibanny

hannibanny

hannibanny zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 36
9 hráčů se smrtí (House of 9)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2010
Zajímavý thriller,ale musím   poupravit předešlého   účastníka názoru, že se   absolutně nejedná o nic   Britského.
Jinak je   to film na který se rozhodně   na poprvé dá koukat a jste i   napjatí kam až se to zvrhne   - ale řekla bych že se   autoři snažili spíš o   psychologický námět filmu,   ale ani s pilou to nemá   absolutně nic společného.   Ostatně konec filmu je   skvělý a tak si to nenechte   ujít.Má to něco do sebe.
Aeon Flux (Æon Flux)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2010
Perfektní sci-fi, které jsem   nečekala. Překvapivé   zpracování celkem   zajímavého tématu což se   týče klonování lidské   rasy. Skvělé a napínavé   akční scény, které tomu   dávají opravdu šmrnc.   Doporučuji, jde o perfektní   relax
Amélie z Montmartru (Le febouleux destin d'Amélie Poulain)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2009
Naprosto vynikaicí film , na   který se 100% podíváte   víc. Skvělá kamera, střih,   napětí a humor rozhodně   nechybí, pokud máte tedy   rádi francouzský humor.   Ovšem příznivcům   doporučuji i film   ,,delikatesy" které jsou   od tvůrců Amelie, ale nemá   to absolutně nic   společného.
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Jeden z nejlepších filmů   poslední doby. Konečně   velkofilm, na který jsme už   čekali opravdu dlouho.   Napětí, akce, příběh a   celkové zpracování je   skvělé. Dokonce jsem   nepotřebovala jít ani na   záchod :)
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2010
Lepší mazec neznám. Relax   pro kazdou chvíli, už znám   některé hlášky nazpaměť.   Mám doma i knížky a prostě   na to nedám dopustit a kdyby   mě poslali samotnou do   vesmíru, tak bych si tam   vzala s sebou rozhodně tenhle   seriál. Lister, Rimmer,   Holy,Kocour a Cryton s   Kotchanskou něco naprosto   dokonalého, jenom by si   zasloužili víc dílů, ale   zase nadruhou stranu v   nejlepším se má přestat,   ne?
Delikatesy (Delicatessen)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Velice zajímavě zpracovaný   film. Černou komedií to   nazvou pouze lidé co pochopí   a milují velice černý   humor.Ve filmu je vidět, že   je od tvůrců Amelie z   Montmartru, což tomu dodává   vlastní a osobitý šmrnc,   který nelze jen tak k   něčemu přirovnat. Myslím,   že i tak spoustu z vás ho   nazve divným, ale můj   názor je, že rozhodně   stojí za to.Neřekla bych že   obsahuje prvky hororu, spíš   pozastavení se hodné momenty   ( ovšem kdo viděl sweeney   todd ...)
Funny Games USA (Funny Games U.S.)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2010
Perfektně a realisticky   zpracované téma "co   kdyby". Určitě jste o   tom už přemýšleli, co by   se stalo kdyby . . . . . .   např. někdo cizí zavítal k   vám domů. . . . a prostě   nechtěl odejít. všem   doporučuji, protože je   třeba si uvědomit že to, co   se děje v tomhle filmu   naprostá realita a všechno   se může stát i vám, nebo   zrovna sousedům.
Až   na pár maličkostí   (čekání nebo schovávání   se za stromem, vysoušení   mobilu a pod.)se snímek   opravdu povedl. a co oceňuji   asi ze všeho nejvíc je   vynikající konec.
Hannibal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Tím že už Judie Foster   nehraje agentku Starlingovou   se film posunul kvalitou   hereckých výkonů trošku   níž, ale pan Hopkins to   opravdu dohání. Knihu jsem   četla a tento film narozdíl   od mlčení jehňátek se už   značně odlišuje od daného   příběhu, což je škoda,   protože ta knížka mi   přišla mnohem lepší a   napínavější, takže kome   se toto téma líbí, tak   Thomas Herris vám poví jak   to opravdu bylo.
Horší než smrt (Death at a Funeral)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2009
Anglický humor? 100% !   Perfektní komedie o jednom   pohřbu, který se jaksi   zvrhne a ne málo.Rozhodně se   nebojte investovat čas a   pořádně se pobavit.   Herecké projevy a i   příběh samotný nemá   chybu.
Hostel II (Hostel: Part II)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Rozhodně nápaditější   konec než v jedníčce, ale   jinak je příběhově a   dějově slabší a   utahanější. Rozhodně   jednou to vidět stačilo.   Navíc pokud jak víme   Tarantino staví na brutalitě   scén, tak tady jich opravdu   moc nečekejte - holkám se   přece tolik neubližuje   (alespoň ne v tomhle filmu,   jako ve skutečnosti.)
Chlapec v pruhovaném pyžamu (Boy in the Striped Pyjamas)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Většina z nás ví aspoň   přibližně co se odehrávalo   v koncentračních táborech,   ale teď máme šanci se na to   podívat z pohledu osmiletých   chlapců a jak ze strany za   elektrickým plotem, tak i   před ním. Musím říct, že   umělecky jsou VŠICHNI herci   na výbornou a i příběh má   perfektní linii. Doporučuji   všem, kteří se nebrání   tématu nacismu a dramatu   zároveň.
Ink
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Naprosto perfektní a   neotřelé téma. Napínavý,   akční a i hezké sci-fi.   Musím doporučit všem,   kteří jsou už unaveni   stereotypem dneska   vydávaných filmů. Stojí to   za to, tak do toho a nechte se   unášet. ( Pro   inteligentnější z našich   řad, je konec trochu   předvídatelný, ale to nic   nemění na mém názoru).
Jmenuji se Earl (My name is Earl)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.8.2010
Bomba,bomba bomba! Stojí za   to a rozhodně se k němu   vrátíte, já ho viděla už   3x. A pořád nemám dost a   čekám na další díly jako   pes na něco dobrého, skoro i   vrtím ocáskem. Doporučuji   všem kdo se chtějí pobavit.   Můžu si tak trochu dovolit   to přirovnat k Americkým   Homolkům, ale to je opravdu   hodně nadneseně :). Miluju   postelový scény Randyho a   Earla, skákající mexičanku   Catalinu, Drzou Joy,   Skvělýho Krabáka, denní   prostitutku Patty, atd.atd,   všichni jsou perfektní a   hlavně super jsou díly o   místních policajtech s   doprovodnou písní od Boba   Marleyho - Bad Boys. Opravdu   do toho jděte určitě se   nudit nebudete! A nechoďte   moc na sluníčko, můžete to   mít těsný :)
Mé druhé já (The Brave One)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.4.2010
Jodie Foster znovu excelovala   ve filmu s tak trochu již   otřepaným tématem. Hrdina   vezme práci policie do   vlastních rukou.A daří se   mu. Ale nebýt Jodie Foster,   tak bych řekla že jde o   naprosto průměrný film
Misery nechce zemřít (Misery)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2010
Četla jsem knihu a viděla   film. Prostě perfektní   námět - díky S. Kingovi a   skvělé zfilmování od pana   R.Reinera a poklona   především hlavní   představitelce K.Bates,   která svou roli zvládla   naprosto precizně. Myslím   že i pan King je   spokojen.doporucuji zkusit   oboji. já nejprve cetla knihu   a film mne nezklamal :)
Mlčení jehňátek (The Silence Of The Lambs)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Naprosto perfektní   zpracování. Knížku jsem   četla a je to věrně   natočené. Perfektní   herecký projev Judie Foster i   Anthonyho Hopkisnse. Patří   mezi mé oblíbené a i na   poněkolikáté má to   napětí.
Muži, co zírají na kozy (The Men Who Stare at Goats)
 
Přidáno: 22.7.2010
George Clooney , Ewan   McGregor, Jeff Bridges and   Kevin Spacey podali velice   zajímavý výkon v tomto   filmu, ale upřímně   řečeno, tento příběh mně   přijde naprosto nedokonalý   co se týče detailů zábavy   a tajemna. čekal jsem víc a   upřímně jsem zklamaná
Nekonečný víkend (Long Weekend)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.2.2010
Tak tohle je naprostá ztráta   času. Slátanina ničeho,   která nemá NIC společného   s hororem a podle mého bych   to nenazvala ani   "filmem". Herecké   výkony obou hlavních hrdinů   jsou ubohé a naprosto   neprofesionální. Kdyby to   šlo dám 0 z 10, ale nejde   to.
Padlé ženy (The Magdalene Sisters)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Irsko, 60.léta minulého   století.. Dívky a ženy,   které vedly lehký život,   staly se oběťmi   znásilnění, a nebo jsou   svobodné matky, odvážejí   do kláštera. Žádná z nich   však netuší, co ji čeká   za zdmi , kde si má odpykat   trest. Tvrdá práce je asi to   najmenší . Musí čelit   despotickému a   ponižujícímu zacházení   řádových sester a hlavně   matky představené, která   tvrdí, že vše dělá pro   jejich dobro a odvolává se   na matku boží. Režisér   Peter Mullan pozbíral   materiál na svůj film v   ještě donedávna   existujících Irských   polepšovnách a sám byl   šokovaný z krutých   výchovných praktik, o   kterých veřejnost neměla   ani tušení.
Mě   osobně se film velice líbil   a všem co obdivují   realistické zpracování   utrpení pro nic za nic,   navíc podle skutečných   událostí vřele   doporučuji.Co je nejvíc   šokující,a ačkoliv si to   dnes nechce připustit   většina věřících, je že   toto zlo se konalo a nadále   koná ve jménu boha,či matky   boží. (např.vzpomeňme si   jen na našeho Jana Husa!)
Pekař (The Baker)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2010
Tak tohhle je naprosto   perfektně zpracovaná černá   komedie, s kapkama napětí a   akčnosti.A i herecké   zpracování je velice   kvalitní, nemluvě o   kameře,muzice a střihu.   Perfektní a neotřelé téma,   které v dnešní době dost   obdivuji a které je na   dnešním trhu kýčovitých a   ohraných námětů k filmům   opravdu originální.   Doporučuji všem co si   chtějí odpočinout a nemít   u toho pocit ztráty času.
Předčítač (The Reader)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Výborný a neotřelý námět   na příběh. Taktéž   skvělé herecké obsazení,   nemluvě o hereckých   výkonech hlavních   představitelů. Vystihuji   Kate Winslet, protože svou   roli zvládla na jedničku a   krásně se do toho vžila.   Film není nudný a končí   zajímavě. Takže   doporučuji.
Případ číslo 39 (Case 39)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.4.2010
perfektně propracovaný a   napínavý horor, který vás   pěkně udrží po celý   film. nápad je výborný,   herecky ještě lepší a   konec je zajívavý, ale   typická rádobylekavá   scéna, kdy je hlavní hrdina,   když už je skoro po všem,   zase a znovu naposledy chycen   za nohu mě už nebaví.
Rovnice smrti (Waz)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2009
Tento film rozhodně neni   napodobenina filmů Sedm ani   Vraždy podle Jidáše. Má   svůj neotřelý a   originální námět. Napětí   zápletka ani atmosfera   rozhodně nechybí. Sice jsou   tam neznámí herci, ale tohle   Já osobně oceňuji, protože   celý Hollywood a pod. je už   dost okoukaný. Mě samotné   se film líbil a doporučuji   ho shlédnout a dát mu šanci   a nezavrhovat ho kvůli   názorům pár lidí.
Sirotek (Orphan)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.4.2010
Zase až tak napínavý horor   to neni, ale rozhodně stojí   za shlédnutí, protože se   ani náhodou nedá zařadit   mezi ty slabé. Občas mi   přišel děj tak trochu   utahaný. To ale v žádném   případě nic nemění na   herecké kvalitě a samotném   zpracování filmu.Ale lepší   je case 39.
Skrytý (Skjult)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2010
Tenhle film je hned od samého   začátku zajímavý a   napínavý a co se týče   lekavých scén, tak i ty tam   najdete. Je velice zajímavě   natočený a psychologicky   propracovaný, že si na konci   nebudete jisti jak to vlastně   všechno bylo. Srdečně   doporučuji všem co   potřebují tak trochu změnu   filmové hororové scény
Spalovač mrtvol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2009
Pan Hrušínský, podal   naprosto vynikajicí výkon,   jako vždy. Obsah příběhu   je perfektně popsán a tak se   dále zmiňovat nebudu. Jen   výrok ,, nic neni v životě   jisté, jenom smrt"   nejenom mně zůstane v   paměti!
Film rozhodně   stojí za zkouknutí a ať si   každý udělá sám názor.   Rozhodně stojí za zmínku   kamera, střih a námět.   Osobně musím říct, že   tenhle film nezařadím do   kategorie ztráta času. Co se   týče trgikomedie, mají na   tom hlavně zásluhu pani   Myslíková a pan Menšík.
Stáhni mě do pekla (Drag Me to Hell)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.2.2010
Na tenhle film se dá koukat,   ale ne tomu věřit. Celkem   pomalý rozjezd a napínavý   průběh, ale ten konec nic   moc. Člověk dneska asi jen   tak nenarazí na pořádný   horor, kde by se mu tajil   dech.
Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Jednička je slabotina, ale   tohle je tak mizerný film,   že se to dá považovat za   ztrátu času. Abych to   shrnula, tak je to   pětiminutové pokračování   scén z prvnío dílu   protažené na dvě hodiny.   Tudíž naprostá nuda.   Romantika je fajn, ale i tam   se musí něco dít, kdežto   tady se to kolem děje jenom   tak otřelo. Navíc akce je   tam velice málo a přitom by   se to dalo perfektně   vyšponovat a rozvést, tak   kde jenom udělali chybu??? A   horor? Zapomeňte. Jestli se   někdo bude bát, tak děti v   mateřské školce a to jenom   těch vlků, protože upíra,   či pití krve aby člověk   hledal nějak podprahově.   Další díl, pokud nejaký   bude, asi vidět nechci!
Twilight sága: Stmívání (Twilight)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Tento film je možná vhodný   pro fanynky Harryho Pottera,   které přišly o velmi   pohledného Sadricka, kterýž   ve filmu zemřel. Toto je   romantický filmeček ale   pojem "horor" je zde   použit naprosto nevhodně.   pár rádoby napínavých   scén, ale ty jsou naprosto   čitelné a očekávané a i   tak zdlouhavé, jinak jen   utahaná romantika s dlouhýmy   záběry na zamilované   obličeje obou hlavních   hrdinů. Film je pro mne   zklamáním.Ale ještě to   "jde" narozdíl od   jeho pokračování.
Ukradni, co můžeš (Buffalo Soldier)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.12.2009
Podle mého názoru, člověk   který má alespoň trošku   pozorovací talent a kousek   toho rozumu se moc nezasměje,   protože některé scény,   jako např.výbuch benzínky,   po zdemolování tankem a   následné úmrtí dvou   nevinných vojáků, nebo   výbuch granátu a smrt   jednoho z kumpánů rozhodně   směšné nejsou. Ještě by   se to dalo nazvat   ,,hodně" černou   komedií. Ostatně od Harrise   a Phoenixe bych očekávala   lepší výkony a rozhodně   lepší výběr scénáře.

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:56 - 20:10

7 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdinové legend

20:00 - 21:00

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

33 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697838
Fotografií: 763966
Plakátů: 376543
Obsahů a biografií: 178275
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10