Duben

Komentáře uživatele akina1

akina1

akina1 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 22
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2009
lepší než Šifra
Mně se líbil více než   Šifra..u obou filmů jsem   nejprve přečetla knihu, ale   u tohoto filmu byla každá   změna oproti knize, na   rozdíl od Šifry, k   lepšímu...jenom mi ve filmu   malinko unikal výnam Vittorie   (v knize měla odůvodnitelnou   a důležitější roli), ale   celkově dobrý film, který   může tak trošku sloužit   jako upoutávka na ještě   dokonalejší město....
Ať žijí duchové!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2009
Tak toto je moje   nejoblíbenější pohádka,   kterou nikdy nevynechám, jen   mě občas někteří lidé   opravují, že se neříká   javor, ale jasan ;-).
Bez dcerky neodejdu (Not Without My Daughter)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.5.2009
Kniha byla jednoznačně   lepší, ale přesto myslím,   že film měl cenu a nutil   (přes znalost závěru a   zápletky) držet pěsti a   doufat, že bude všechno zase   v pořádku.
Cela (The Chamber)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.6.2009
Knize bych dala stoprocentně   10, film byl o něco horší,   možná o něco více, ale   pokud se budu řídit tím,   že jde hlavně o obsah, tak   je určitě nutné si   uvědomit, že ještě dnes je   možné některé z těchto   věcí zažít na vlastní   kůži. Pokud se vám nechce   číst objemnou knihu, tak   vám film určitě   doporučuji.
Comeback
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2009
rozhodně nejlepší český   televizní seriál, stejně   jako všechny ostatní má   své slabé díly, ale   celkově je nej....
Drahé tety a já
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.5.2009
Dokonale oddychové s   dokonalou Natašou Gollovou,   která okouzluje jako mladá i   v roli postarší tetičky.
Honba za diamantem (Romancing The Stone)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2009
jednička
můj oblíbený   oddycháč..pouštím si ho,   když je mi nejhůř a vřele   doporučuji,pokud ho nechcete   brát příliš vážně
Indiana Jones a Království křišťálové lebky (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.5.2009
Indianu mám ráda od   dětství a tento díl se   také povedl, ačkoliv je   úplně jiný než ty   předešlé a některé scény   mi přišly již příliš   neuskutečnitelné, ale od   toho je to film. Rozhodně si   ho hodlám koupit a přidat do   své domácí   filmotéky...někdy :D
Jménem krále
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2009
Dobu Přemysla Otakara II.   mám také ráda, ale film   nebyl až tak historicky   zaměřen do této doby,   vlastně se mohl odehrávat   kdykoliv. Je to taková   historická detektivka.
Přibližně do poloviny   jsem si říkala, že to asi   ani nepatří do kina, ale   více by tomu slušela   televizní obrazovka, ale   potom se děj rozjel a   celkově si myslím, že to   bylo dobré. Rozhodně   nečekejte ohromnou výpravu a   nákladné scény   zahraničních filmů, ale   chybět vám to nebude.
Velmi příjemně mě   překvapil výkon herců: od   Rodena nebo Issové jsem na to   zvyklá, ale od Vaculíka bych   takový výkon nečekala.
A závěrečná věta je   tak nadčasová, že mám   chuť si ji napsat velkými   písmeny a vyvěsit na dveře.
Kámoš k pohledání (I Love You, Man)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.6.2009
Upřímně jsem nic   zvláštního nečekala,   takže mě film nakonec celkem   příjemně převapil.   Prvních dvacet minut (možná   o něco více ;-)) jsem měla   pocit, že to nemůžu do   konce vydržet, ale potom se   to celkem rozjelo a nyní to   pokládám za příjemný   oddychový film. V žádném   případě neodcházejte hned   u začátku titulků, neboť   někteří kvůli tomu   vlastně neviděli závěr.
Mamma Mia!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2009
tohle je jednoznačně moje   srdeční záležitost,   osobně si myslím, že   kritici si nepřečetli na co   jdou, protože nikdo   nepropagoval, že jde o Abbu,   ale pouze o její písničky a   dokonce se domnívám, že   takhle se mi to líbilo víc
Manželské etudy po 20 letech
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.5.2009
V podstatě ve všem   souhlasím s předchozím   příšpěvkem Petra.Barbie,   ale domnívám se, že i   příběh snobské dvojice   patřil do této série.   Nabízí propastné srovnání   nejen s Marcelou, ale v   podstatě se všemi ostatními   páry.
Paní   Třeštíková měla i   neobyčejně šťastnou ruku   při výběru párů, protože   našla v podstatě od   každého trochu: rozvod,   tragédie, šťastné   manželství. A tím svět   dokumentu zpřístupnila i   milovníkům reality show nebo   romantických příběhů.
Osobně se také moc   těším, že ještě nějaké   pokračování bude.
Marley a já (Marley & Me)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.5.2009
:-O
Komedie??? Rozhodně ne, ale   dokonalosti filmu neubralo ani   to, že jsem zhruba od   poloviny brečela (a stopro   jsem nebyla v kině   sama)....najednou si tak   nějak uvědomíte, že je to   všude stejné (ani nemusí   být v rodině pes   :D)..dávám devět a ta   desátá je vlastně spíš za   ten popisek: komedie :D
Muž jménem La Mancha (Man of La Mancha)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.6.2009
POkud se Vám podaří film   někde sehnat, rozhodně   stojí za to. Viděli jsme ho   i v novodobém zpracování a   oboje bych hodnotila jako   jeden z nejlepších   muzikálů. Osobně mi rytíř   smutné postavy mnoho   neříkal v knižní podobě,   ale tento muzikál mi ho   přiblížil.
A píseň   "Dulcinea" Vám   bude znít v uších ještě   dlouho.
Občanský průkaz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2010
Film Občanský průkaz je   věrnou ukázkou doby, kterou   popisuje. Sice si nemyslím,   že by se toto všechno mohlo   stát právě těmto 4   kamarádům, ale rozhodně se   stávaly i podivnější   věci.
Původně jsem   si říkala, že by mělo jít   o povinný film pro střední   školy, ale potom mi došlo,   že kdo tu dobu nezažil, tak   to nemůže pochopit. Dnešní   mládež by k tomu musela   dostat komentář, aby   pochopila o čem je řeč,   většina z nich určitě   nepochopí co byl Tuzex a jen   málo z nich ví o   výjezdních doložkách nebo   frontách na maso, ale   určitě bychom jim to měli   připomínat !!!
Obsluhoval jsem anglického krále
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.5.2009
podle mě to byl dost dobrý   film...zrovna se nevyžívám   v Hrabalovi,ale tento stál za   ten ztracený čas. Knihu jsem   četla také a viděla jsem i   divadelní představení a   domnívám se, že film je z   toho nejlepší.
Proroctví (Knowing)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.8.2009
Poslední dobou je spousta   filmů bez zápletky, ale   tento k nim   nepatří....hodně napínavý   příběh a myslím, že i   konec byl OK, na rozdíl od   některých, zde píšících,   si nemyslím, že nutně   muselo jít o mimozemskou   civilizaci, protože kdo ví,   jak by vypadal třeba anděl?   Rozhodně doporučuji vidět a   udělat si obrázek vlastní.
Román pro muže
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.10.2010
Film je zdařilým uvedením   knihy na filmové plátno.   Snad nejvíc mě potěšil   výkon Mirolava Vladyky,   který dokonale zahrál Bruna.   Celý film jsem měla pocit,   že přesně takto jsem si to   představovala při četbě   stejnojmenného románu.
Soví hnízdo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.6.2009
Film jsem viděla, když mi   bylo asi dvanáct a dodnes na   něj vpomínám jako na jeden   z těch filmů, které   ovlivnily moje dětství.   Rozhodně bych se na něj   nepodívala znovu, ale přitom   by mě dnes asi tolik   neděsil. Rozhodně to není   film pro děti.
Taková normální rodinka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.5.2009
hodně nepovedený pokus o   Takovou normální rodinku v   novém, ale na druhou   stranu..ta stará je prostě   nepřekonatelná!
Účastníci zájezdu
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.5.2009
dneska se na něj určitě   zase podívám...četla jsem   knihu a trošku mi něco   opravdu ve filmu chybělo, ale   když jsem se na to podívala   podruhé, přišlo mi to zas o   něco lepší...a hlášky   typu : Ty hnědé   podšálky....používáme   doma stále :D
Vdaná snoubenka (The Accidental Husband)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2009
romantika, romantika,   romantika...od začátku víte   jak to dopadne, ale jsou tam   vtipné scény a svou roli to   jako oddycháč plní.

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

16:00 - 16:45

13 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Nádherný svět

15:20 - 16:30

53 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

43 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

38 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10