Jeden svět

Komentáře uživatele aeriel

aeriel

aeriel zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Galina Koubová

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 14
Den, kdy se zastavila Země (The Day the Earth Stood Still)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.3.2009
Docela klasika mezi sci-fi a   prumer bych rekla. Nic noveho   tento film neprinasi. I kdyz   ocenit musim efekty.
Dlouhá cesta (A Walk to remember)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2009
Silny pribeh, ma obrovskou   hloubku. Dalsi z rady typu   LASKA AZ ZA HROB. Natocen   podle knizni predlohy   Nicholase Sparkse, jehoz   sestra zemrela na leukemii   stejne jako hlavni hrdinka   Jamie. Meli bychom se zamyslet   nad cenou lidskeho zivota i   nad utrpenim tech, kteri zde   po nasi smrti zustavaji a   bojuji s tim, jak zit dal.   Vite, malokomu se postesti   prozit takovou lasku jako   Jamie a Landon. Takova laska   je snem kazdeho z nas a proto   na takove filmy koukame. Za   nadherny namet a krasne   zpracovani hodnotim 10.
Hříšné město (Middletown)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2009
Nazorna ukazka, kam az muze   zajit horlivost   zfanatizovanych bigotnich   katoliku. Jak prehnana vira v   Boha dokaze znicit dosud   pratelske sousedske vztahy a   vyustit dokonce az v   otcovrazdu.
Ledové ostří 2 (The Cutting Edge: Going for the Gold; The Cutting Edge 2)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Ve fimu mi rozhodne chybelo   herecke obsazeni Kate   Mosleyove a Douga Dorseyho   puvodnimi herci z prvniho   dilu. A nestastna byla i volba   Christy Romano jako Jackie.   Tato herecka docela postrada   sex-appeal. Jinak je Jackie   Dorseyova presna kopie sve   matky z mladi-namyslena   arogantni snobska slecinka,   ktera se postupem casu meni v   ranecek slz. Celkovy dojem z   filmu-ano, ujde, ale nedokaze   se rovnat prvnimu dilu. To   same plati i pro Ledove ostri   3.
Mandolína kapitána Corelliho (Captain Corelli's Mandolin)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.3.2009
V knizni predloze se zadny   happy end nekonal. Film je   podobny jen v zakladnich   bodech. Ale to nic nemeni na   tom, ze dojem z filmu je   dokonaly. Nuti nas k   zamysleni, jak nekdy osud   dokaze zamichat kartami naseho   zivota.
Muzikál ze střední (High School Musical)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.3.2009
Typicky odpocinkovy filmecek.   Perfektni pro teens a na   sobotni volne odpoledne. Dobre   udelany soundtrack. Doporucuji   nenarocnym divakum.
Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník (High School Musical 3: Senior Year)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.3.2009
Treti dil serie High School je   pro me tedy docela dost velkym   zklamanim. Slaby odvar prvnich   dvou dilu. Nazvala bych to   priveskem, jen aby se nereklo.   Nemohu hodnotit vice nez 7.
Muzikál ze střední II (High School Musical II)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.3.2009
Super odpocinkovy film pro   mlade. Kdo tady nad tím   plivete, tak si uvedomte, pro   jakou generaci je urcen a do   jake kategorie patri. Proboha   zanr muzikal nemuzete hodnotit   stejne jako psychologicke   drama, vzpamatujte se! Dle   meho soudu dobra muzika a   dobry tanecni i pevecky vykon   Zaca Efrona.
Páter Vojtěch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.3.2009
Ach jo, ty vzpomínky. V mych   pubertalnich letech jsem na   tomhle filmu ulítávála i na   Rolfu Wankovi. Ze   sentimentality davam 8, i diky   dojemnemu pribehu a ukapnute   slzicce.
Rudá krev (Stolen Women)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.10.2011
Opravdu moc krásný   sladkobolný kýč.   Doporučuji ke shlédnutí.   Taková láska je snem   téměř každé ženy.   Filmeček pro romantické   dušičky, nezklame vás.
Schindlerův seznam (Schindler's List)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Muj nejsilnejsi citovy zazitek...
Predstavte si plne kilo   stredoskolskych   pubertaku,kteri misto   sledovani platna maji na   starosti tisice dalsich   veci...Predstavte si pozvolne   utichani stovek hlasu az do   hroboveho ticha...Predstavte   si konec Schindlerova seznamu,   konecne titulky a stovky   pubertálních studentu, kteri   se sami o sobe vsichni zvedaji   ze sedadel a vestoje za   hroboveho ticha tleskaji jeste   dlouho po tom, co se opona jiz   davno zatahla....pocta Oskaru   Schindlerovi a Stevenu   Spielbergovi... TO JE MUJ   ZAZITEK ZE SCHINDLEROVA   SEZNAMU... a muzu rict, ze je   to jeden z mych nejsilnejsich   citovych prozitku meho   zivota...
Svatyně (Sanctuary)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2014
Skvělý seriál
I přes to, že tento seriál   je tady rádoby   "kritiky" ztrhán a   pošlapán, je výborný.   Přes pomalejší rozjezd v   první sérii vás to nakonec   chytne a s napětím čekáte   na každý další díl.   Hlavní postava, která   seriálu dodává ještě   lepší úroveň, je postava   Nikoly Tesly v roli   charismatického upíra (herec   Jonathon Young). Škoda, že   mu autoři přisoudili jen   "hostující" roli.   Každý díl, kde se objevil,   byl skvělý. Vztah mezi Helen   Magnus a Nikolou Teslou vás   nenechal chladným ani na   chvíli a s napětím jste   očekávali, jak se bude   nadále vyvíjet. Přes   neustálé škádlení k   opravdu hlubokým citům? Ano,   podle slov samotné Amandy   Tapping. V páté sérii,   která byla nakonec stanicí   SyFy zrušena, měl mít   Nikola Tesla prominentní roli   a vztah mezi Helen a jím měl   gradovat ve stylu "budou   spolu nebo nebudou" s   mnoha "horkými"   momenty :) Věčná škoda,   že se nedočkáme   pokračování. Snad se   stanici SyFy rozsvítí a   seriál obnoví, než bude   hercům každému dvěstě   let... Rozhodně seriál   doporučuji.
Twilight sága: Stmívání (Twilight)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2009
No co rict...ja hodnotim 10,   samozrejme diky nadhernemu   Robu Pattinsonovi a jeho   hereckemu umeni. Skoda ze to   same nemuzu rict o Kirsten   Stewart, jeji herecky vykon   byl na urovni skolacky.   Nepatrim mezi zblaznene   teenagery, ale film na me   zanechal docela hluboky dojem.   Sokuji me spis blogy, kde   silene deti pisi vzkazy typu   PROCHAZIM PROMENOU V UPIRA....   Diky tady tem vecem bych dala   film pristupny az od 15 let,   ne od 12, protoze deti   nedokazi rozlisovat mezi fikci   a realitou. Kazdopadne vrele   doporucuji shlednout   komukoliv, kdo neni povrchni a   je citove zalozeny.
Zkrocená hora (Brokeback Mountain)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.10.2008
Nádherný film, který me   docela uchvátil. Príbeh   osudové lásky. Nekoho   milovat nebo být milován   takovým zpusobem je snem   kazdého z nás, at si to uz   pripoustíme nebo ne. Láska   jako tato je smyslem naseho   zivota. Výborné herecké   obsazení, nádherná hudba a   jeden z nejsilnejsích   príbehu. V kazdem pripade mel   dostat Oscara za nejlepsi film   roku. Pro me nejlepsi podivana   poslednich let.

TV Program

ČT1 - Červánková královna (1982) [TV...

09:00 - 10:00

18 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Afrika z výšky

08:30 - 09:25

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:40 - 09:40

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:50 - 09:20

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190366
Osobností: 697519
Fotografií: 763185
Plakátů: 375836
Obsahů a biografií: 177994
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Road House (2024)

Road House
Road House z roku 1989 jsem   kdysi asi 2x viděl a tenkrát   se mi to líbilo, další   pokračování z roku 2006   neznám a novej RH jsem chtěl   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

The Persuaders! (1971) [TV seriá...

The Persuaders!
Dnes už patrně skoro   zapomenutý dobrodružný   televizní seriál z počátku   70.let minulého století.   Dnes to může působit už   poněkud více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10