Duben

Komentáře uživatele Ancient

Ancient

Ancient zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 54
23 (The Number 23)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Nikdy bych si nemyslel, že   Jim Carrey po Ace Venturovi   ztvární lepší postavu, ke   všemu takto odlišnou.   Výborný, noirem   zavánějící, thriller s   výbornou pointou.   Doporučuji.
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Parádní nářež dle   předlohy Franka   Millera.Samotný příběh je   předpokladem k úspěchu a ve   spojení s povedeným   zpracováním ho opravdu   dosáhl.
Ajťáci (The IT Crowd)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Konečně po delší době   opravdu kvalitní sit-com.   Osobně v něm nemohu najít   sebemenší chybičku,snad jen   že takto ostrý humor asi   každému nesedí.
Armáda temnot (Army Of Dakness)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Tak hele....je to prostě   kultovní,skvělý a   zábavný.Taky je to   samozřejmě   starý,plastikový a   šílený.Podle mě naprosto   originální snímek   nabízející skvělou   zábavu. Vynikající Bruce   Campbell v hlavní roli nemá   chybu takže sledovat jak se   vesele ohání pilou,střílí   hromovou holí a nebo jezdí v   autě mezi kostlivci ve   středověku stojí za   to.Enjoy
Barbar Conan (Conan the Barbarian)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.8.2008
Myslím, že Conana můžete   buď milovat nebo nenávidět.   Nic mezi tím. Film nejenže   do dnes zůstal jedním z   nejlepších fantasy filmů (   nutno uznat, že konkurence   není nijak úžasná ), ale   ani po letech neztratil nic ze   své ,,koukatelnosti".   Velmi obdivuji Miliuse, že se   rozhodl tento film natočit,   obdivuju Arnieho, že dokázal   jak dobrý umí být herec   když nehraje :-) a v   neposlední řadě skládám   hold Basilu Poledourisovi za   nepřekonatelný soundtrack,   který by (za tohle mě asi   někdo sežere) strčil do   kapsy i pilotní motiv Pána   Prstenů.
Batman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Od filmu, pod kterým jsou   podepsána taková esa jako   Tim Burton nebo Jack Nicholson   nemůžeme čekat nic   špatného. Nějaké   porovnávání s Nolanovým   Batmanem nepříchazí v   úvahu. Berme to tak, že je   prostě jiný.
Batman a Robin (Batman and Robin)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Když jsem Batmana a Robina   viděl tehdy jako malý kluk   tak mi pochopitelně nikterak   nevadil. Ale teď když vidím   tuto zpatlaninu s Georgem   Clooneym v hlavní roli...mam   pocit, že by v tom obleku   vypadal hůř snad jen někdo   formátu Jacka Blacka...tohle   ne vážení....
Batman navždy (Batman Forever)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Příběh rozhodně není tak   dobrý jako v předchozích   dvou dílech a ani   zpracování mě nikterak   nenadchlo. Na druhou stranu   Val Kilmer to společně s   Jimem C. a Tommy Lee Jonesem   celkem zachraňují. A těch   barev je v tom filmu moc,   všimli jste si? :-)
Batman se vrací (Batman Returns)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Kvalitní pokračování s   dobrými záporáky. Příběh   nikterak nepokulhává za   prvním dílem a Tučnák je   děsivě srandovní.
Batman začíná (Batman Begins)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Nolanův Batman je vlastně   pokus tuto postavu   ,,zlidštit", udělat jí   uvěřitelnou. ( Což je tedy   sakra změna oproti   rozpačitému Batman navždy a   tragickému Batman a Robin ).   Kdo viděl ví, že se   zadařilo. Skvělé oživení   pomalu umírající legendy...
Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda (Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Tak to je hodně velká   tragédie. Nesmál sem se   tuším zhruba...ééé...ani   jednou.Strašný zážitek.Ale   našlo by se pár horších   filmů.
Cesta z města
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Netroufám si tvrdit,že film   je špatný,ale mě rozhodně   nezaujal.Herecké obsazení   slibovalo mnohé,jenže   příběh mi přišel naprosto   nezajímavý.
Conan ničitel (Conan the Destroyer)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2008
Au Au Au...já se ptám proč?   Proč musel být druhý Conan   o 158% jinde než první? Už   od samého začátku chybí   lučištník,zloděj...je   sprostě nahrazen nějakým   troubou s bodáky na rukou. A   pak si říkám jaká je to   škoda, že film je tak   zbabraný. Nápad, že Conan   společně s týmem putuje   osvobodit princeznu je   přesně takový, jaký od   fantasy chceme. Jenže to   prostě nějak nefunguje.   Pravděpodobně to není   špatný film, jen mi to tak   příjde kvůli kultovní   jedničce.
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Taktéž má životní láska.   Trpaslík je nepřekonatelné   dílo, nikdy sem nepochopil   proč nedostali tvůrci   pořádné peníze na efekty   atd. ale nikdy mi to nevadilo,   jelikož to seriálu spíše   prospělo. Kýčovité barvy,   geniální hlášky, suprové   zápletky, naprosto obyčejní   dokonale vymyšlení   hrdinové....ááá jdu si to   zase pustit.
Dědictví aneb Kurvahošigutntág
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Ják 78? Co to je totok? Ty   první světová skupino. Mě   je tak blbě že nemám ani   tužku .... :-) Nic   inteligentnějšího nelze k   nejlepší české ,,reality   show" dodat. Go Bohuši   Go....
Dr. House (House M.D.)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Dr.House je cynik,   nepříjemný morous a   skvělý hláškař. Těžko   říct proč mě to tak   strašně baví, ale musím   doporučit. Neméně dobré   jsou i ostatní charaktery   hrající druhé housle.
Hancock
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.8.2008
Tradičně vynikající Will   Smith v roli totálně   opilého superhrdiny Hancocka   rozhodně nenudí ale také   nikterak nepřekvapí.Nápad   je to dobrý,zpracování   také šlape..ale ten   scénář je možná malinko   děravý.Přesto je to film   zábavný.
Hele, vole, kde mám káru? (Dude, where's My Car?)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Hele ten film je úplně o   ničem.Takže až se budete   cítit naprosto prázdní nebo   naopak plni   starostí,rozhodně pusťte.   Skvělá volba na nějaké dvd   párty.Za vše mluví suprové   scény s tetováním,fast   foodem a magorem v kleci.com.
Hrdinové (Heroes)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Heroes u mě vedou mezi   ostatními současnými   seriály na plné čáře.   Skvělý příběh,   uvěřitelné postavy. Děj se   točí kolem několika   vyvolených ( jak se později   ukáže není jich zrovna   málo ) kteří mají   nadlidské schopnosti známé   z marvelovek atd. Např.   létání, vidění   budouctnosti,   neviditelnost....
Iron Man
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Ano, jak se zdá tak   kvalitním komiksovým filmům   opravdu svítá na lepší   časy. Iron Man mě velmi   bavil a nelze než zopakovat,   že Robertu Downey Jr. byla   role zdánlivě arogantního   milionáře se zlatým srdcem   přišita na tělo.Člověk by   řekl,že milionář v obleku   robota s křiklavě žlutou a   červenou barvou bude působit   jako parodie...no,věřte mi   že   nepůsobí.Tleskám,strýčku   Marvele,tleskám....
Jay a Mlčenlivý Bob vrací úder (Jay and Silent Bob Strike Back)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Naprosto dementní příběh o   dvou blbech na cestě do   Hollywoodu, kde o nich   natáčejí film.A že je k   vidění Ben Affleck,Matt   Damon nebo Mark Hamill s   Willem Farellem?? No jasně,je   to ukrutná legrace
Jednotka příliš rychlého nasazení (Hot Fuzz)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Tak tohle dílo jsem trochu   nepochopil. Musím přiznat,   že jsem se smál během filmu   tak třikrát. Zaplétka,   nutno uznat, patří k těm   zdařilejším, leč   závěrečná přestřelka   (povětšinou s důchodci) mi   už nepřišla ani vtipná.
Monstrum (Cloverfield)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Samotný plakát a několik   recenzí mě připravili co od   filmu očekávat. Je to   vlastně pokus natočil   realističtější a   temnější sestřičku   Godzilly. Nápad s   roztřesenou kamerou přímo z   akce byl dosud od dob Blair   Witch využíván překvapivě   málo takže už jen proto   stojí za to Monstrum vidět.   Nicméně opravdu neočekávat   nic jiného než parta lidí   se vydává na pomoc dívce,   přičemž Manhattan vesele   likviduje obří emzák.   Hrdinové jsou tak svědky   boje s armádou, nechutnými   příšerami lezoucími z   onoho monstra...
Mortal Kombat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.8.2008
Hele...je to ukrutný béčko.   Jasně. No jenže dost dobrý   :-). Zkrátka záležitost pro   fandy počítačových   mlátiček. Nic víc, nic   míň.
Mortal Kombat 2: Vyhlazení (Mortal Kombat: Annihilation)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.8.2008
Hrůza,děs. Dementní   souboje,neúnosně jednoduchý   příběh,trapná smrt Johnyho   Cage..fuj. Snad jen bodíky za   Jaxovi pazoury a Sonyu Blade.   Na druhou stranu, když mi   bylo 11 tak mi to prišlo dost   dobrý.:-)
Mumie (The Mummy)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Takový ten   klasický,oddechový film,   který se vyplatí mít doma   na dvd a jednou za rok na něj   mrknout. Mě osobně   nenadchnul, ale dost   potěšil. Vtipné   hlášky,přehnaná akce...
Neuvěřitelný Hulk (The Incredible Hulk)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Předchozí verze Hulka se mi   zdála nejen rozpačitá ale   také místy nudná, takže   jsem byl na Leterrierovu verzi   velmi zvědavý. A vizuální   bouře, kterou rozpoutal, mi   umožnila odejít z kina   spokojeně, téměř   nadšeně. Díky shrnutí   vzniku Hulka v úvodu nás   následně vrhl přímo do   děje, který považuji za   jednoduchý, ale také   přesně takový, jaký by   měl komiksový film mít.   Samotné herecké obsazení   nahrává filmu do karet. Liv   Tyler možná není   kdovíjaká herečka,   nicméně v ,,duetu" s   Edwardem Nortonem jim to podle   mě výborně klape. Samotný   Hulk vypadá samozřejmě k   světu, dovolím si absolutně   nesouhlasit s kritizováním   speciálních efektů....jeho   podoba je velmi věrná   komiksu, to samé platí o   výborném zpracování   Abominationa. V závěru   ještě mírně okopíruji   zmínku z Langleyho   komentáře, protože i mě   velmi potěšila Iron Manova   (leč krátká) přítomnost.
Pán prstenů: Dvě věže (The Lord of the Rings: The Two Towers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Druhý díl sleduje osudy   rozbitého společenstva po   smrti Boromira a ,,smrti"   Gandalfa.Sam a Frodo se   blíží k Mordoru, Pipin a   Smíšek běhají po lese se   Stromovousem a trojice   Legolas,Aragorn,Gimli ve snaze   najít malé hobity   potkávají znovuzrozeného   Gandalfa. Vše je připraveno   pro fenomenální bitvu v   Helmově žlebu, která je   bezchybným vyvrcholením Dvou   věží.
Pán prstenů: Návrat krále (The Lord of the Rings: The Return of the King)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Peter Jackson statečně vede   své filmové dílo do   finále. I o třetím díle   lze mluvit v   superlativech...sice už není   tolik prostoru pro jednotlivé   postavy, avšak   monumentálnost které Pán   prstenů třetím dílem   dosahuje se na filmovém   plátně často neobjevuje. Do   třetice vynikající hudba,   fantastické efekty a   zakončení s poctou hobitům,   svobodným národům   Středozemě a tím i   samotnému J.R.R.Tolkienovi.   Poklona.
Pán prstenů: Společenstvo prstenu (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Výborná předloha, skvělé   zpracování, nádherná   hudba, perfektní herecké   obsazení, famózní   exteriéry a interiéry...rád   bych to rozvinul ale není moc   co dodat.

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

16:00 - 16:45

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Nádherný svět

15:20 - 16:30

66 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

56 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

51 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10