Duben

Komentáře uživatele rimeon

rimeon

rimeon zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Roland

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 309
A Yeti Stole Christmas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2018
Velká chodidla. Velký   přístup. Nejvíce zlobivý   yeti na celém severním pólu   se dostal do rukou majstra   svitek nezbedných dětí.

cas...........87   min
Albert
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2019
Albert může být příliš   malý, ale má dostatek   vánočního ducha -   zbožňuje svátky více než   všichni jeho přátelé   rostlin! Letos se Albert   rozhodne uskutečnit svůj   milovaný sen a vydat se na   vzrušující cestu do centra   města, aby se stal   nejslavnějším vánočním   stromem na světě.
Aliens Ninano frogs
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.2.2018
Animovany 3D serial od   korejskych animatoru o   vesmirnych zabach cetovatelmi   sirokym vesmirem.

"Aliens NINANO"   (2'30 "x 78 epizod)
NINANO žáby z vesmíru   se stanou spokojeny pouze   tehdy, když si sami kousnou a   ochutnou novou, úžasnou   věc, což někdy vede k   neúmyslnému rozruchu. Žáby   NINANO se těší na návrat   své domácí planety po   nalezení "šťastného   viru" na zemi. Jsou to   zábavní hledající, kteří   spěchají na nějakou   zábavnou akci. Každá   epizoda obsahuje výkony   slapstick, které tři žabiny   provádějí v reakci na   různé městské   okolnosti.

SEZNAM EPIZOD
---------------------
ALIENS NINANO FROGS

01. Hello, Ninano!   / caute, Ninano!
02.   Hair drier / susic vlasu /   fen
03. That s my apple   / to je moje jablko
04.   Butterfly / motyl
05.   Mascara / maskara
06.   Hot flavored / horke   ochucene
07. God of   baseball / superhrac   baseballu
08. Jukebox /   Hudebni automat
09.   Fishing / rybareni
10.   Take Photos, NANA! / Udelej   foto Nana!
11. Puffy   Pumpkin / Puffyho dyně
12. Chocolate /   čokolada
13. Cart /   košík
14.
15.
16.
17.
18
Andy Pirki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2018
Andy Pirki je o každodenních   událostech hlavních postav   Andy a Pirki a všechno, co se   děje mezi těmito dvěma nebo   mezi nimi a některou z   dalších postav, které se   dobrovolně nebo neochotně   staly součástí jejich   šílenství. Žijí v zemi   plné exotických bytostí,   některé z nich jsou   zastaralé v lidském světě.   Jejich svět je vzdálený od   člověka, ale omezuje   některé podobnosti, jak to   funguje v lidském světě.   Veselá jízda, kterou nás   přebírají hlavní postavy,   je poháněna nekonečným   přátelským přátelstvím.   Andy Pirki je symbolem   veškeré zábavy, kterou   máte vy a váš nejlepší   přítel a přijetí   vzájemných chyb. Je to   oslava pocitu; "že tvůj   nejlepší přítel bude   vždycky na vaší   straně", někdy tě   dostane do potíží a někdy   tě vytáhne.

Postavy
----------

  Andy: Andy je růžový   dinosaurus, který je jediným   zbývajícím členem svého   druhu, který zanikl, když   byl velmi mladý. Cítil se   osamělý a vyhozen, ale pak   se setkal s Pirki a stali se   přáteli.

  Pirki: Pirki je člověk,   který byl oddělený od   lidského světa, když byl   dítě v plachtění. Andy,   mladý dinosaurus, ho našel a   stali se přáteli.


SEZNAM EPIZOD
--------------------
* painting / malovani
* drawing 1
*   drawing 2
* fishing /   rybareni
* skatting   lesson / lekce korculovani
* lightting solution /   pozdrav osvetleni
*   soda bottle / lahve se   sodou
* fruit bite
* sleepwalk
*   missing egg
* salon de   beaute
* honey crash
* hypnocity
* bulls   eye
* the game
*   home delivery
* help   me not
* goof ball
* fishy business
*   prankathon
* get the   dar
* mr. Lazy   misaventure
* fruit   caise


pocet epizod........52 x   7 min

jazyk   .............. bez slov / bez   komentaru, jede jenom   hudba,pazvuky
Angelina Ballerina: Sweet Valentine
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.2.2012
Angelina Ballerina: Sladký Valentín
Láska a přátelství   dostává do centra pozornosti   v těchto sladkých   příběhů!Čili také   svátek zamilovaných , den   svateho Valentína. Angelina   odhalí tajemství její   tajný ctitel s nějakou   nápovědou od svých   přátel. Angelina a Alice   pomoci Marco uvědomit   skutečný význam pomoci   svým přátelům. Studenti   oslaví paní Mimi a ačkoli   to může byli na špatném   důvodu, že to s velkým   srdcem! A když Angelina a   její přítelkyně se   snaží, aby klub dívek, si   uvědomují, přátelství   klub je mnohem sladší.   Šířit lásku s tancem,   bruslení, zpěv a nejlepší   přátelé navždy!
Angry Birds Blues
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.9.2017
Angry Birds Blues“, který   byl škádlil během   závěrečných titulků o   „Angry Birds film,“ je k   popukání týdenní série   návaznosti na nezbedných   Bluebird trojčata Jake, Jay a   Jim. Překypující energií a   velkých plánů, které   divoce uspějí či hystericky   selžou, Blues' výkony jsou   často komplikují   roztomilých mláďat, kteří   tvoří dokonalé pěšáky   pro blues' žerty v jejich   bláznivé dovádění a   neuvěřitelné komické   katastrofy.

V   debutové epizodě s názvem   „Mighty Delivery,“ Jake,   Jay a Jim koupit klubovnu ze   zásilkového katalogu. Když   se Hatchlings vzít na sebe na   pomoc s výstavbou, proces   budování trvá destruktivní   směr.

Každá   epizoda trva cca 2 1/2 minuty.  

SEZNAM EPIZOD   / NEWS 2017 /
--------------------
01. mighty delivery /   silna zasilka
02.   whistle / pistalka / piskani  
03. camp out / pryc z   kempu
04. the flight   club / klub letani
05.   hatch off / vylehnuti / tenis   / odpal to
06. bust a   move / roztoc to
07.   Trap-A-Geddeon / / past v   Geddeonu
08. Kite /   papirovy drak
09.   Sticky Feathers / polepene   peří
10. Three Ring   Circus / trojka v cirkusovem   kruhu
11. Sprung out /   pruzina / katapult / 9/2017  
12. in progress 9/2017  
13. in progress 2017  
14.
15.
16.
17.
18.
Autíčko s červeným srdcem
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2013
auticko s cervenym ♥ 1987
kresleny serial ceske TV   prave po 13 letech znovu   odvysilala tenhle tv   kersleny serila o klukovi   Tomikovi a jeho oblibene bile   auticko s cervenym   srdcem...

na   CT1 cervenec 2013 jako   vecrnicek. ;-))))
Baby Beetles
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.12.2017
Malí chrobáčikovia sú   nový krátky seriál pre   najmenšie deti. Pomôže im   začať sa učiť angličtinu   jednoducho a hravo. Animované   postavičky sa hrajú hry a   zažívajú rôzne príhody v   milých ľahko   zapamätateľných   pesničkách.

Zdroj: JOJ

pocet epizod 40 x 3   min
Backkom Bear: Agent 008
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.1.2018
Animovany 3D film od   korejskych animatoru o znamem   medvedi jmenem Bernard.

Díky lidskému   vykořisťování   přírodních zdrojů je   arktické prostředí zcela   zničeno, takže zůstává   jen poslední polární   medvěd, který přežije.   Jessica, lidská dívka,   přijme ledního medvěda a   jmenuje se Backkom - medved   Bernard.
Bada (Badanamu)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2017
BADUNAMU
Animovany 3D serial pro   nejmensi s vyukou zabavnej   anglictiny.

Sledujte Bada a jeho   kolegy kadeti, když bojují   proti sílám temnoty a   udržují svět Badanamu v   bezpečí.

Z   tmavých lesů za Wonderwoodem   vyvstávají noví   antagonisté, kteří se   věnují zlomyslnosti a   zkáze, a zabere všechnu   kadeti statečnou a pečlivou   myšlenku, aby je zastavil.  

Angličtinu sa   učia už deti v škôlke.   Prečo by sa však mali iba   učiť, keď si k tomu môžu   zatancovať a zaspievať!   Popri zábave si osvoja aj   nové slovíčka.
Učte sa a hrajte sa -   Badanamu je nový spôsob   učenia sa angličtiny pre   najmenších. Deti si   zaspievajú a zatancujú   jednoduché choreografie. S   chytľavými pesničkami   zvládnu základné anglické   slovíčka ľavou zadnou.   tanecnima kreaciami a   pesnickami Vas budu sprevadzat   3 tucniaci : Curly, Jess a   Punk plus dalsie postavicky   anim. serie.

Kórejská   zábavno-náučná hudobná   relácia (2011-2012)

pocet epizod 52   x 11 min

jazykova   verze.................anglicka  


distribuce v TV ... TV   JOJ, TV RIK /SK /
Badass Showdown
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2013
Badass shodown ( Nakop ho do prdele) 2013
Nejnovejsi akcny snimek   bojoveho umeni se znamou   hereckou a bojovnici Cynthii   Rothrock je tady.
Uber   MMA manažerka bojovnikú Ivy   Reed-ova (C.Rothrock) je   jedinečná jako žena v   mužských bojových   sportech. Její odhodlání   vyhrát vede ji používat   speciální vzorec najít své   mistrovske bojovníky. Ačkoli   její trenér Jimmy (Josh   Griego) nevidí z očí do   očí s ní, on přesto   pracuje s jejím současnou   snahou v konkurzu novych   bojovníkú, zda některý z   nich, jsou hodni řízena   kickboxovem světě je   nejvíce zdobený ženské   bojovníky.

Badass Showdown, je to   americky slang doslovne   jako * nakop ho do prdele*   vzdává hold nepřeberné   množství akčních prvků v   čele se C. Rothrock ,   kterwa pozdvihla svou slavu   ve 80 a 90. letech.
Barababor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2018
Posádka na lodi   conquistadorů cestuje po   mořích, připravených   kolonizovat každý kus půdy   až k nejmenším oblázkům.   Bohužel, jejich IQ s -   stejně patetické jako jejich   kořist - pro ně budou   těžce těžší ...

Barababor je   zábavná show o skupině   nekvalifikovaných   conquistadorů, kteří se   dostali do nepravděpodobných   a bláznivých situací.   Jejich posedlost   kolonizujícími panenskými a   nepřátelskými územími je   nevyhnutelně povede k   ubohému selhání! Každá   epizoda představuje situaci,   kterou musí posádka čelit.   Může to být například   objev ostrova na pokraji   potopení, whirlpool v oceánu   nebo loď duchů.

Každá epizoda bude o   tom, jak se tato posádka   zabývá těmito situacemi.   Obvykle se jim to podaří   velmi špatně, a to buď   kvůli jejich známým   neschopnostem, nebo kvůli   špatnému osudu.

SEZNAM EPIZOD
---------------------

season 1

01. Conquista d'or   / zvítězí zlato
02.   Pas sur la tête / ne na   hlavu
03. La roue de   l'infortune / kolo   neštěští
04. Coup   de Poker / pokerový úděr
05. Le téléporteur /   teleportovaní
06. Le   visiteur (l'alien) /   vetřelec
07. Le lapin   /králik
08. Mauvaise   pioche / špatný výběr
09. Gourmandise /   laskavost
10.   Palmiélévateur / sběrač   dlaždic
11. Du grand   Art / velké umění
12. Courtoisie /   zdvorilost
13. Oko
14. Carte au trésor /   mapa pokladu
15. La   Bouteille / láhev
16.   Chapeau bas / placatý   klobouk
17. Dans la   brume / tanec v mlze
18. Splatch
19.   Poids lourd / kamion
20. Mauvais plan /   špatny plán
21. Toc   en stock / padělky na   sklade
22. Le Pisteur   / tracker
23. La liane   / liana
24. Bancal /   větrak
25. Feu de camp   / ohňostroj
26.   Dégoût et des couleurs /   nechutěntsví z barev
Barbadog
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.10.2017
Animovany 3D serial od ruskych   animatoru o pejskovi jmenem   Barbadog a blazniva   dobrodrodruzstvi s jeho   prateli.

Historie zlomyslný a   roztomilé štěně Barbadoga,   svéhlavý sloní Vata, Kassel   hroch, krokodýlí Lugo   Snegirka a kachna a   přítelkyně Barbadoga -   Melilla. Barbadog zdá zcela   neovladatelné. Je to   zvláštní, trochu   pošetilé, energický,   ostrý, ale v jádru dobrý   malý pes.
Vzrušení   a smysl pro dobrodružství,   to je to, co pohání sladké   a škodlive štěně   Barbadogom. Takže chce letět   do vesmíru!

SEZNAM EPIZOD
--------------------
BARBADOG

01. v kosmos / into space   / ve vesmiru
02. dasty   dinner / chutná večeře
03. real flights /   skutecne letani
04.   unexpected guest / necekany   host
05. frog / zaba /   ljabuska
06. Little   baby - chick / male kuratko  
07. The Unfortunate   Hunter / Nešťastný lovec  
08. Double Threat /   Dvojitá hrozba
09.   berry madness / jahodovy   blazen
10. A moment of   silence / minuta ticha
11. Brave doggie /   Odvážný pes
12.   hungry scuffles / hladove   tesaky
13. Wonderful   salvation / Nádherná spása  
14. Crocodile tricks /   Krokodýlové triky
15. Defenseless toddler /   Bezbariérové batole
16. Flying Attack /   Létající útok
17.   Something terrible / Něco   strašného
18. That's   the thing / To je věc
19. Festive mood /   Slavnostní nálada
20. Good defender / Dobrý   obránce
21. Sport for   All / Sport pro všechny
22. Cleanliness before /   Čistota dříve
23.   Miracles from the Hat /   Zázraky z klobouku
24. Flying walk / Letajici   chuze
25.
26.
Barboskiny
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.9.2017
Máma, táta a ... pět   štěňátek. Barboskiny mají   všechno, co dělají lidé.   Otec tráví volný čas u   počítače, dcery mají rádi   módu a poslouchají Jeanne   Kisku a synové hrají fotbal   a sní o Nobelovu cenu.

pocet epizod   178 x 5 min , jazykova   verze .....ruska ,anglicka
Beat Monsters
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2017
Animovany 3D serial o   blaznivych priserkach od   korejskych animatoru.


Zanedbatelná rocková   kapela Beat Monsters   přijíždí na Zemi, aby   získala uznání, protože   jsou po celém světě.


Zany   aliens / vetrelci /   dovádění prostřednictvím   internetu při hledání   ideální rytmu, když Beat   Monsters, Turner Broadcasting   největší animační projekt   v Jižní Koreji, dotýká se   celé Asii, Evropě, na   Středním východě av Africe   v příštím roce.

Animovany 3D   serial neco podobniho jako je   serial LARVA :)

SEZNAM EPIZOD
--------------------
* pilot episode / in train   / ve vlaku
* The   arrival of the monsters /   prichod monster
* arm   wrestling / posilnovani
* jelly bean / želé   fazole / zele bonbony
* falls in madness /   upadnout do silenstvi
* on a diet / au regime   ... / na dietě / hubnuti
* Let's dance under the   rain / tanec pod destem
* balancing out   /vyvažování
*   Cheers for new technologies /   Ať žijí nové technologie  
* bowling lane /   bowlingova draha
*   cowboy / kovboj
*   pirate roulette / piratska   ruleta
* one man of   band / muz orchestru
*   tooths / zuby / dira v zubu  
* baby Zom / mimino   Zom
* cake / dort /   narozeninovy dort
*   big love / velka laska
* boo / buuu / straseni  
* battle of rhythmus /   bitva na rytmi
* low   baterry / vybiti baterie
* delicios honey / lahodny   med
* battle of selfie   / bitva o selfie foto
* chilli / chilli paprika  
* monster fever /   horecka u monstra / Fièvre de   monstre
* Attaque de   Zombie / utok Zombie
*   L'affiche de concert /   konzertni plakat
*   Salon de coiffure / kadernicky   salon
* mosquito /   hmyz
* doppelganger /  
* Dr. R / doktor R
* honey jar
*   rhythm battle
* big   crush
* insomnia
* cavity
* make up   / make up
* mouth to   mouth
* broken horn  
* one man band
* fishing / rybareni
* perfume / parfem
* vacuum machine / vysavac  
* slackline
*   Brcik toy
* hiccup /   skytavka
* RC car / RC   auticko
* shows of   hands / sou z rukama
*   cleening / cisteni / iklid
* sleepwalker / namesicnik  
* hair deco
*   legged race
* hyde and   seek / na schovavanou
* show / sou
*   drum beat / tluceni bubnu
* trick art / trikove   umeni / kouzleni
*   tennis
* prison break  
* zombie
*   kabot breakdown
*   marionette
*   Marlingering
* magic   show / kouzelna sou
*   champion / sampion
*   genius / genius / vynimecny   tvor
* group photo /   spolecne foto
Bluetoes, the Christmas Elf
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2018
Je tady Štědrý večer na   severním pólu a všichni   pomocníci ze Santou jsou   zaneprázdněni, aby si   sbalili sáňky na start.   Vše, to je, kromě jednoho   smutného, nepojmenovaného   elfa, který je příliš   mladý a příliš nemotorný,   aby mu pomohl. Pak se ve snu   splní, ten malý skončí ve   vzduchu se Santou, pak   doručuje hračky děvčatům   a chlapcům po celém světě.   Na této úžasné cestě   dělá malý elf srdečnou   oběť, která pomáhá   Santovi a nakonec získává   hezké jméno Bluetoes - Modre   boty.
Bobr Dobr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.10.2018
"Beaver Good" / Bobr   Dobrak - barevná vtipná 3D   série o dobrodružstvích   bobra a jeho týmu. Jasné   nezapomenutelné postavy se   nebudou nudit, jak pro děti,   tak pro jejich rodiče. Bobr,   žabák, jezevec, sova, datel,   bratři Zajičkové - každý   z nich má svoji vlastní   postoj, přístup k životu.   Série vysvětlí dětem, co   je dobré a co je špatné,   učí jednoduché pravdy,   ukazuje, že je třeba pomoci   všem na světě, zejména   těm, kteří jsou to   potřebuje. Hlavní postava   serialu je bobr , který najde   cestu z jakékoliv situace,   dokáže vyřešit jakýkoli,   nejtěžší problém a svým   příkladem ukáže, že   dobrotivost zachrání svět.   To je důvod, proč se série   nazývá - "Beaver   good"/ Bobr Dobrak.

SEZNAM EPIZOD
--------------------
01. Létající jezevčík   / Flying badger / letajushij   barsuk
02. Cíl /   Target / misen
03.   Lunatik / Lunatic
04.   Únos / Abduction /   pochusenije
05. sladke   srdce / sweedheart /   slakoezka
06. bryle /   glasses / ocki
07.   dinosaurus / dino /   dinozavr
08.   narozeninova party/birthday   party /den razdenija
09. dětské hřiště /   playground / igrovaja   plosadka
10. čáry -   máry / focus -pokus / fokus   -pokus
11. bratři /   brothers / bros / braskove /   bratja
12. hlášení /   reportaz / reportage /
13. klobouk neviditelného   / Cap of the Invisible / kepka   nevidimka
14. hypnóza   / hypnosis / gipnoz
15.   váha byla odebrána / weight   taken / ves vzjat /   zhubnuti
16. at je   svetlo! / let there be light !   da budet svet
17.   sousede / neighbors /   sosedi
18. cizinci /   vetrelci / aliens / priselci /   ufouni
19. vylet / hike   / pochod
20. trampolina   / trampoline /batut
21.   lyzarsky svah /gorki
22.
23.
24.
25.
26.
Bold Eagles
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2014
Odvazne orly /2014/
Strážní orli bezpečné   vedou své práce na plný   úvazek v Eagle Park,   zvláště když i mnoho   jiných zvířat najednou   začalo stýskat.Slavný Park   Police Eagle musí zasáhnout,   aby prošetřila některých   táborníkú, a odhalit   tajemství!

Ve   filmu se take objevi zname   policejni auticko Pele,   ktere take se zucastni na   zachranni akce maleho orliho   mladete.
Booba
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2017
Booba / Buba (2014-2017)
Animovany 3D serial o malem   skritku starouskovi - skritek   jmenem Booba.

Booba je maly skřítek /   Booba hobgoblin 3D/ , uvedene   episody 1, 2, 3, 4, 5 v rocwe   2014 Kuchyň | Буба   эпизод 1   "Кухня" Nové   karikatury hrdina Booba! Velmi   vtipné se predvadi skřítek   Booba! Booba Kitchen první   epizoda.- to je zvědavý   skřítek, který kvůli své   zvědavosti, a to vždy   dostane do absurdních   situací. 3D animak je vyroben   jak pro mladší deti v   predskolnim veku i pro   dospělé. Booba   dobrodružství vás nenechá   nudit. Booba skřítek, Booba   karikatura, Booba hrdina,   Буба, Домовенок   Booba skritek je novz 3D   aniomovany serial ukrajinskych   animatoru vyrobeno ve studii   3D SPARROW - Kijev v roce   2014, HD, Booba 2014, Booba   epizoda, Booba nový Booba   nový, 3D animovaný film. New   karikatury hrdiny Booba!


SEZNAM   EPIZOD
**************
01.   kitchen / kuchyne / kuchyna
02. bathroom / koupelna /   kupelna
03. nursery /   dětský pokoj / detska   izba
04. office /   kancelar / kancelaria
05. game room / herna
06. in bakery / v   cukrarni
07. candle /   svicka
08. bio cabinete   / kabinet biologie
09.   garage /garaz
10. lofz   / na pude / povala
11.   in shop / v obchode
12.   bow tie / motylek
13.   trap on mouse / pasca na   mys
14. pekaren /   bakery
15. party
16. v kine / in cinema
17. ziarovka / bulb
18. hamburger / burger /   hamburgr
19. metro /   subway
20. super market   / obchodni centrum
21.   concert hall / koncertni   sin
22. grapes / rozno   / hrozno
23. disco /   disko
24. noise /   ramus
25. fitness /   posilka / fitko
26. ufo   / ufo
27. terrace /   terasa
28. train / ve   vlaku
29. aircraft /   letadlo
30. museum /   muzeum
31. farm /   farma
32. ball / míč   / lopta
33. remote   control / RC / dalkove   ovladani / dialkovy ovladac
34. super Booba / super   Buba
35. hockey /   hokej
36. christmas   tree / vanocni stromecek
37. playtime / hraci   cas
38. video game /   video hra
39. ghost /   duch
40. sendwiches
41. toy store
42.   crazy golf / blaznivy golf
43. bowling / bowling
44. ballet / balet
45. gift shop / obchod s   darkami
46. space ship   / vesmirna lod
47.   music shop / obchod s   hudebninami
48. magic   chalk / kouzelna krida
49.
50.
51.
52.


bonus   episodes"

* Happy New Year 2017   Booba
* Confecionery /   cukrovinky
* socket /   elektricka zasuvka
*   halloween

v   epizodach se nemluvi ,   jede jenom hudba ,   pazvuky

planovano celkove 26   epizod
Boom a Reds (Boom and  Reds)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.11.2018
Boom je přátelský zlobr,   který miluje hrát na   flétnu. Rudí jsou živé   malé stvoření, která   žijí v korunách stromů na   fantastickou zemi a rádi si   spolu dělaji obrazce -   výkresy ruznych veci.
V každé epizodě, bude   Boom muset hádat, co Rudí si   kreslení na zemi. Bohužel,   Boom není tak chytrý, ale   tem dostatek   představivosti.

Boom a Reds nabízí   vřely a přátelsky fialovy   zlobr jmenem Boom, který v   každé epizodě, se bude   snažit zjistit, co to je za   velký dav u Peppy-ho málo   hub hlavami bytostí v   červené barve, jsou   kreslení v podlaze.   Animovany serial je zameren   pro deti v predskolniho   veku.

SEZNAM   EPIZOD:
============

1.. svíčka
2.. rukavice
3..   bota
4. táborák
5. drak
6.   ponorka
7. jablko
8.. kachna
9..   hrad
10.. letajici   myš
11.. Vsuvka
12.. střapec
13.   Keith
14.. leták
15. stroj
16..   kaktus
17. Nautilus
18.. smažené   vajíčka
19. peří
20. vak
21..   Barevný motýl
22.   ruce
23. trubka
24.. koupel
25.   slunce
26. bonbón
27. měsíc
28.   Panenska -flétna
29.   zásuvka
30.. klíč
31.Snehulak
32.Mimino
33.Lampa
34.Kniha
35.Obruc
36.Mech
37.Brouci
38.Babochka
39.Rascheska
40.Cherepashka
41.Syr
42.Slon
43.Begemot
44.Vzdusna koule /   letajici balon
45.Vishenka
46.Ulita
47.Strela
48.Sunduk
49.Krovat
50.Mayka
51.Chashka
52.Povareshka


celkovy pocet   epizod ........104 x 4 min
Botos
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2018
Pan A je milý muž, který   provozuje kavárnu. Nemá   mnoho zákazníků, ale jeho   obyčejníci opravdu ocení   jeho kávu. Má kočku s   názvem Bori. Pan A přijímá   další dvě pouliční   kočky, Toto a Mozzi. Má své   nové společníky. Přesto se   v určitém okamžiku začne   zvyšovat počet rozzlobených   zvířat v okolí a objevují   se neobvyklé věci.

pocet   epizod............104 x 3 min   /2014-2016/ bez komentaru

epizody:

01. move in / / v   kine
02. electric fan /   ventilator
03.   nightmare / nocni mura
04. summer vacation
05. cat toy / kocici   hracka
06. bowling /   bowling / kuzelky
07.   boxing / boxovani
08.   christmas / vanoce
09.   valentine day / velntinsky   den
10. come back
11. spring
12. me   first
13. teleport
14. spring day
15.   cat a genius / kocka je   genius
16. toenail   clippers
17. flower bed   / zly kvet / nevhodny kvet
18. wake up
19. no   !!! / ne
20. the   purpose of arms 1
21.   the purpose of arms 2
22. box 1 / box
23.   fall asleep
24. picture   / obraz
25. cooking   show / kuchynska zabava
26. waste papper   /odpadovy papir
27.   nothing i want
28.   wish
29. sunshine
30. sleep / spanek
31. bori
32.   lunch
33. baseball
34. fall
35.   halloween / halloween / den   dusicek
36. interest
37. molting
38.
39.
40.
41.
42.
43.   swordsman / šermíř
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
Bubeník a princezna (The Drummer & The Princess)
 
Přidáno: 27.4.2018
Animovaná rodinná komedie (v   2D a 3D formátu) je   inspirována méně známým   příběhem bratří Grimm o   veteránovi bubeníkovi   Jackovi, který se vrací z   domova z vojenské služby. Po   návratu se dozví o   princezně, která je pod   silou špatné čarodějnice.   Princezna Mia byla unesena   společně se svými sestrami   a vzata na vrchol   nepřístupné Sklářské   hory. Král je nemohl koupit   zpět pomocí svého   bohatství, protože ho vzali   čarodějnice v každém   sousedním království.   Bubeník se rozhodne   zachránit princeznu Mia a   zažije skvělé   dobrodružství. Musí   dokázat svou odvahu a   vynalézavost při   setkávání s obry, lupiči,   sestrami s tmavými postavami   a čarodějkou a její   ovdovělou sestrou,   vévodkyní, která je   chamtivá, aby se dostala k   bohatému ženichovi. Jack   udělá cokoliv, aby osvobodil   a zachránil Mia, s kým se   zamiloval. A totéž učiní   pro něj stejně.
Bumblebee (Bumblebee: The Movie)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2018
Bumblebee - Čmelák
Bumblebee - Čmelák

Příběh filmu   Bumblebee časově   předchází všem dílům   předchozích Transformers, a   přestože fanoušci dostanou   to, na co jsou u téhle   populární ságy zvyklí,   film Bumblebee do série tak   úplně nezapadá. „Srdcem   tohoto příběhu je vztah   Charlie a Bumblebeeho, to, jak   spolu prožívají banální,   ale i velmi nebezpečné   situace. Vývoj postav je   důležitější než akce,“   říká o filmu Hailee   Steinfeld a potvrzuje tak   naděje, které fanoušci   Transformers do tohoto filmu   vkládali. Po kovových   orgiích v podání Michaela   Baye se série vrací tam, kde   ji chtějí vidět – k   lehkosti a zábavnosti   prvního dílu.
Buźka i Dzióbek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.10.2018
Buzka je pes a Dziubek je   pták. Jsou to nejlepší   přátelé a velcí fanoušci   lyžařského skákání. Ale   v tento den, když vidí   obrovský sníh před oknem,   se rozhodnou vyzkoušet si sve   sily.


02 – “Dzióbek chce   latać” / ptacek chce   letat

02 –   “Zimowy turniej” / pilot   episode / - zimni turnaj

03 –   “Rowerek” / jizni kolo

04 – “Robimy   zdjęcia” / delame   fotografie

05   – “Bramkarz” /   brankar

06 –   “Jedziemy na narty” /   lyzovacka

07   – “Badminton” /   badmigton

08   – “Na grzyby” / na   houbach

09 –   “Sprzątamy ogródek” /   obdelavame zahradu

10 – “Kwiatek” /   kvitek

11 –   “Telewizor” / televize

12 – “Zawody   balonowe” / balonove   zavody

13 –   “Choinka” / vanocni   stromecek
Cam & Leon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.9.2018
CAM a LEON je krátky,   nonverbální televizní 3D   animovany seriál o 117   epizodách x 3 minutach,   zaměřených na děti a   rodinu ve věku 7-12 let.   Smajlíková komedie se série   otáčí kolem hněvů dvou   pozdních bumerangových   chameleonů Cham a Leona,   kteří ovládají své nově   objevené maskovací   dovednosti. Leon vždy hledá   nejjednodušší a   nejpragmatičtější způsob   jednání; a Cham se zdá, že   je vždycky tam, aby to   udělal v poslední   chvíli.
Leonovy sny   jsou jednoduché. Chce jíst   jídlo a možná i místo, kde   může domů volat. Leon je   pragmatik. Pokud je to volba   mezi ptáčkem v ruce a dvěma   v křoví, pravděpodobně se   jen otočí a odjede. Cham na   druhé straně je snílka.   Bohužel, Chamova činu   častěji způsobují   katastrofu.
Být v   časném vývoji společnosti   Giggle Garage, je společnost   CHAMELEON prezentována jako   obsah mezi platformami, který   bude k dispozici jak jako   televizní seriál, tak jako   interaktivní mobilní   aplikace. Tato série je v   raném vývoji av současné   době hledá investory a   výrobní partnery a   prodej.
INFORMACE O   SPOLEČNOSTI Giggle Garage je   společnost založená v   Malajsii založená na tvorbě   a vývoji 3D animací. Hlavní   zkušenosti Giggle Garage   spočívají ve výrobě   vysoce kvalitního   animovaného obsahu 3D CGI pro   děti a rodinnou zábavu; buď   plně spravované, nebo   společně s partnery. To se   týká všech aspektů tvorby   vlastnictví od tvůrčích   umění, raných vývojových   prací až po hlavní výrobu   a postprodukci. Díky našim   talentovaným tvůrčím a   technickým pracovníkům   nabízí společnost Giggle   Garage také 3D animační   služby, komerční práce,   služby VFX nebo ukládání   obsahu pro více digitálních   platforem.


SEZNAM EPIZOD
---------------------
* ice cube / ledova kostka   / ladova kocka
* magnet   bar / magnet
* pepper   shaker / pepřovy napoj /   korenisty napoj
*   pocket mirror / kapesni   zrcatko / vreckove zrkadlo
* rubber band / gumicka
* chop sticks /   tyčinky
* vending   machine / prodejní automat
* soap / mydlo
*   canned food / jidlo v   konzervach
* carbonaded   drink / prodejní automat
* toy car / hracka -   auticko
* cotton candy   / cukrova vata
* mirror   / zrcadlo
* drinking   straw / piti prez slamku
Clara
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.12.2017
Dívka jménem Clara žije v   úžasném pohádkovém   světě, kde žijí   trpaslíci, draci a   čarodějové. Úžasné   dobrodružství čeká na   Claru a její kamarády a   budoucnost celého světa   padne do jejích rukou.
Cvalda Olda
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.7.2018
Animovany vecernickovy serial   o klukovi Cvalda Olda.

Cvalda Olda je   československý animovaný   televizní seriál z roku 1983   vysílaný v rámci   Večerníčku. Poprvé byl   uveden v květnu téhož   roku.

Bylo   natočeno 7 epizod.

SEZNAM EPIZOD
----------------------
1. Cvalda Olda a   Valentýn

2.   Cvalda Olda na plovárně

3. Cvalda Olda   závodí

4.   Cvalda Olda při zimním   sportování

5.   Cvalda Olda na pochodu

6. Cvalda Olda na   bicyklu

7.   Cvalda Olda vzpěračem
Čarovné střevíce (Die Galoschen des Glücks)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2018
Velkovévodkyně Ottilie   (Corinna Kirchhoff) a jejich   úředníci přilepená   (Josefine Voss) uprostřed   příprav na velké oslavy   narozenin princezny Aurory.   Být jedním z těch "tam   nahoru" je Johann (Jonas   Lauenstein) nejdražší   přání. Zde se mladý sluha   nevšiml, že Lisbeth (Luise   von Finck), služka princezny   Aurory, je do něj   zamilovaná. Naštěstí   existují ženy starosti   (Annette Frier) a paní   štěstí (Inka Friedrich).   Oba legrační kuchaři jsou   celý den zahříváni ve   varném kameně. Co nikdo   neví: Ve skutečnosti jsou to   víly a mají "galoše   štěstí". Můžete   pomoci Johannovi a Lisbeth   splnit jejich velmi odlišné   přání? Johann se ve   skutečnosti dohaduje o   "Galoshes of Luck" a   okamžitě je princem Ludwiga.   Teď vypadá jako šlechtic,   ale po dlouhou dobu není   skutečný princ. A dost   podivně Lisbeth znovu   přichází na mysl ...

jazykova   verze............. nemecka

premiera v TV   .........Vanoce 2018 /ARD1,...   /
Čarovný mech Santa Klausa (Magic Sack of Santa Claus)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.12.2017
Coco, Drila a zvyšok bandy sa   už nevedia dočkať Vianoc,   ktoré by spolu tak radi   oslávili. Ešte však nič   nevedia o tom, že tieto   Vianoce bude jeden problém   striedať druhý. Lenže kedy   inokedy, ak nie práve na   Vianoce by mali byť naši   hrdinovia pri svojich   nekonečne bláznivých   dobrodružstvách chránení   vyššími silami?

oficiální text   distributora

  distribuce v TV Slovenska   televizia STV - sk   dabing
Ďábelská jedenáctka (Teufelskicker)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.11.2011
Devil kickers (2010)
Moritz miluje fotbal a   sportovní klub SV Hulstorf,   který trénoval jeho otec, je   mu domovem. Když se cesty   jeho rodičů rozdělí,   Moritz se nastěhuje spolu se   svou mámou k mrzutému   dědovi Rudimu. A ve chvíli,   kdy Moritz, jež fotbal   miluje, není přijat do   místního týmu, je vše   ještě horší. Spřátelí   se ale se skupinou dětí,   které zbožňují parkour a   kopání do balónu, a   vytvoří společně vlastní   tým - Ďábelská   jedenáctka. Tým okamžitě   zazáří na městských   hřištích a postará se o   rozruch v pohárovém turnaji.   Moritzův dědeček Rudi   převezme velení jako jejich   trenér. Ale krátce před   prvním velkým turnajem se   objevuje Moritzův otec, aby   si jej znovu odvezl do   Hulstorfu. Ovšem Moritz si   uvědomí, že fotbal je teď   důležitější, a chce svým   novým kamarádům pomoci.

promitano ve   vybranych kinech a na   Zlinfeste v r. 2011

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

6 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Království divočiny (2008) [TV...

05:30 - 05:59

6 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

51 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:35 - 05:55

61 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10