Duben

Komentáře uživatele bobak11

bobak11

bobak11 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 9
A co když je to pravda? (Just Like Heaven)
 
Přidáno: 7.7.2006
Romantická komedie A co když   je to pravda? vypráví   příběh dvou lidí, kteří   dokázali, že láska je   opravdu nesmrtelná.   Renomovaný komediální   režisér Mark Waters   (Protivný sprostý holky,   Mezi námi děvčaty) svedl   dohromady Reese Witherspoon   (Pravá blondýnka, Holka na   roztrhání) a Marka Ruffala   (Collateral, Piková trojka)   ve filmu natočeném podle   stejnojmenného bestselleru.   Když si David (Mark Ruffalo)   pronajal byt v San Francisku,   poslední věc, kterou ve   svém novém domově   očekával, byla   spolubydlící. Poněkud   hysterická mladá dáma   jménem Elizabeth (Reese   Witherspoon) se totiž před   ním najednou zjeví jako duch   a začne tvrdit, že Davidův   nový byt ve skutečnosti   patří jí. David to   pokládá za obrovské   nedorozumění, ovšem jen do   chvíle, než se Elizabeth   vypaří stejně záhadně,   jako se objevila. Ne nadlouho.   Začne se Davidovi naprosto   nevyzpytatelně zjevovat,   dokud si on neuvědomí   šílenou "pravdu" -   nastěhoval se do bytu po   duchovi, který odmítá uznat   svou smrtelnost. Ve snaze   donutit Elizabeth, aby   konečně odpočívala v   pokoji, k sobě postupně   najdou cestu a nakonec se do   sebe zamilují. Může mít   takový vztah budoucnost?

"Dobrá   romantická komedie musí mít   nějakou zásadní překážku   a ta naše patří k těm   nejlepším. Jeden z milenců   žije v normálním světě a   druhý je zřejmě mrtvý. I   když se nemůžou jeden   druhého ani dotknout, funguje   to mezi nimi skvěle,"   říká režisér Waters.   Skvěle to podle něj   fungovalo i mezi hereckými   představiteli Davida a   Elizabeth během natáčení.   "Reese je krásná a   chytrá holka, navíc má ten   správný komediální talent,   který jí umožňuje říkat   všechny dialogy tak, že   vyznívají přirozeně   vtipně," tvrdí   režisér. Podobně mluví   producent filmu Walter Parkes   o Markovi Ruffalovi. "U   Marka máte pocit, že snad   ani nehraje, což je   základní poznávací   znamení skvělého   herce."

Aby scény s Elizabeth,   kterou může vidět jenom   David, dopadly co nejlépe,   točily se vždycky nadvakrát   - s Reese a bez ní. Ta si   svou roli mimořádně   užívala. "Nesměla jsem   se ničeho dotýkat, nic   nosit, do ničeho narazit,   vlastně jsem neměla šanci   něco zkazit," říká   herečka. (oficiální text
Action Jackson
 
Přidáno: 7.7.2006
Action Jackson
Americký akční thriller o   poldovi v nesnázích a   padouchovi, který chtěl   zabít dvě mouchy jednou   ranou. Jericho Jackson je   horlivý ale bezcitný   policista. Je na stopě   nepoctivého průmyslníka a   než vyřeší případ, bude   mít spousta lidí zlámané   kosti. (oficiální text   distributora)
Akce Pelikán (The Crew)
 
Přidáno: 7.7.2006
Čtyři muži, kteří   vysedávají na terase   staromódního hotelu Raj   Mahal na South Beach, kdysi   měli všechno moc, peníze,   ženy i neotřesitelné   postavení. Pravda, pohybovali   se přitom na hraně zákona a   řídili se heslem: účel   světí prostředky. Dnes   však jsou Bobby, Joey, Mike a   Tony v důchodu a tráví své   dny v poklidném   nicnedělání. Jenže nad   idylkou postarší čtveřice   se stahují mraky majitel chce   celý hotel zrenovovat a   přilákat bohatou klientelu.   Nezbývá než vymyslet   důmyslný plán, jak této   situaci zabránit. Stačí   ukradnout z márnice tělo a   naaranžovat vraždu. Nikdo   však netuší, že to bylo   tělo mafiána, jehož syn   nečekanou situaci považuje   za vyhlášení války gangů.   A když se do případu začne   plést i policie, končí   legrace (oficiální text   distributora)
Asteroid
 
Přidáno: 7.7.2006
Jednou za 4000 roků vesmír   koliduje. Stalo se tak i   tehdy, když přišla doba   ledová a vyhynuli dinosauři.   Co přinese nové milénium?   Je o tom ještě předčasné   uvažovat, ale jedna věc je   jistá - Dr. Lily McKeeová,   šéfka národní   observatoře, pracuje na   něčem velkém. Zjistila, že   Fletcherova kometa vypustila   ze svého orbitu dva   asteroidy, které se velkou   rychlostí blíží k Zemi.   Srážka je neodvratná.   Podaří se vůbec někomu   přežít pád vesmírného   tělesa, přinášejícího   smrt, utrpení a oheň?   (oficiální text   distributora)
Der Skipper
 
Přidáno: 27.7.2013
Nemecký námorník (Jurgen   Prochnow) sa dá v opitosti   nahovoriť aby zobral na   plavbu z Gibraltáru do   Západnej Indie dve britky
(Patsy Kensit and   Elisabeth Hurley). No počas   cesty zistí že to nebude   prázdninová plavba...
Klíčem je strach (Fear Is the Key)
 
Přidáno: 7.7.2006
Vynikajúcí akčný   thriller,na svoju dobu, s   výbornými automobilovými   naháňačkami. Zápletka sa   točí okolo fingovaného   úteku zo sudnej siene a   súboja o poklad v   teroristami zostrelenom   lietadle na morskom dne.
Na život a na smrt (Death Hunt)
 
Přidáno: 13.7.2007
Na život a na smrt
Hrdinou filmu je zkušený   traper Albert Johnson,   nespravedlivě obviněný z   vraždy, kterou nespáchal.   Přesto se okamžitě stává   štvaným zvířetem po jehož   stopách se vydává   nesourodá skupina   pronásledovatelů. K oddílu   jízdní policie, vedené   věčně opilým seržantem   Mountiem, se přidávají   nejen Johnsonovi sousedé, ale   také místní indiáni. Má   vůbec osamělý, přestože   zkušený lovec proti takové   přesile šanci na záchranu?   Drsná zasněžená kanadská   příroda, v níž mohou   přežít jen ti   nejsilnější, se mu stává   jediným spojencem v boji o   život.
Přání smrti 2 (Death Wish II)
 
Přidáno: 13.7.2007
Přání smrti 2
V Přání smrti 2 se opět   setkáváme s Charlesem   Bronsonem. Hraje zde Paula   Kerseye, dobrovolného   bojovníka se zlem, který ze   sebe sám udělá terč   útoku, a násilníky a   hrdlořezy, kteří tak   otravují současnou   společnost nemilosrdně   likviduje. Tentokrát ale   musí spravedlnost ustoupit   touze po pomstě, když ho   pohání brutální   ponížení a vražda   milované dcery.
Smrtící zatykač (Death Warrant)
 
Přidáno: 7.7.2006
Príkaz k poprave
opuštěném domě   nebezpečného psychopata a   vraha přezdívaného Sandman.   Ačkoli se Sandmanovi podaří   Burkea téměř zabít,   dokáže ho detektiv nakonec   zneškodnit, když ho   postřelí. O šestnáct   měsíců později se Burke   stává členem speciální   jednotky pro zvláštní   úkoly, kterou nařídil   vytvořit guvernér a   pověřil úkolem vyšetřit   velké množství vražd, ke   kterým v poslední době   dochází v Harrisonově   věznici. Burke je v   přísném inkognitu dopraven   do vězení jako nový vězeň   a jeho kontakt se skupinou   zprostředkovává pouze   právní zástupkyně Amanda   Beckett, která vystupuje jako   jeho manželka. A protože si   ti dva do oka příliš   nepadli, vypadá jejich   fingované manželství velmi   věrohodně. Za mřížemi,   obklopen špínou,   nepřátelstvím a   nedůvěrou, se Burkovi díky   perfektnímu ovládání   asijských bojových umění   podaří pomoci několika   vězňům, od nichž na   oplátku získá pomoc při   vyšetřování. Dochází k   dalším vraždám a situace   se stává stále   nebezpečnější. Je   zavražděn Burkův   spoluvězeň a on sám   skončí na samotce, kde je   krutě vyslýchán a mučen. A   navíc je do věznice   převezen Sandman, takže je   jen otázkou krátkého času,   než se jeho inkognito   provalí a on se ocitne v   ohrožení života. V   okamžiku, kdy se Burkemu   podaří zjistit, že   vězňové jsou zabíjeni   kvůli orgánům, zjistí   Beckettová čirou náhodou,   že do případu je zapleten   také její nadřízený,   hlavní prokurátor Vogler.   (oficiální text   distributora)

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta pokladů

18:10 - 19:00

33 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

48 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190546
Osobností: 697835
Fotografií: 763956
Plakátů: 376537
Obsahů a biografií: 178274
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10