Duben

Komentáře uživatele madja

madja

madja zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Amadeus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2008
Tom Hulce jako Mozart působí   velmi věrohodně. Jeho   úšklebky, roztržitost,   herecké střípky, které   postavě dávají punc   geniality. Film každému   doporučuji, na pozadí   historických událostí   vykresluje nesnadný příběh   génia. Formanovi se povedl   (ostatně, jako další jeho   filmy).
Čarodějův učeň
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Příběh Krabata a jeho   soubojů s Mistrem, příběh   lásky i hrůzy, to všechno   je Čarodějův učeň.   Výborný horor, nenazvala   bych film pohádkou, i když   animovaných hororů mnoho   není. Perfektní atmosféra   (učni si kopou před   zkouškou vlastní hrob),   padnoucí hlas p. Moučky,   krásné animace. Jeden z   mých nejoblíbenějších   filmů. Atmosféra filmu vás   bude provázet ještě dlouho.
Nebe a dudy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Sice je to klasická červená   knihovna (jak chudá holka ke   štěstí přišla), ale   přesto se k tomuto filmu   ráda vracím. Vždycky se   těším na scénu, kdy kluci   dostanou míč, kdy se Fábera   konečně dozví, s kým má   tu čest, i na to, jak je   překvapené služebnictvo,   když se jejich pán   "promění v lepšího   člověka".
Pupendo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Vidět ho můžu pokaždé   znovu. Jaroslav Dušek hraje   výborně, Bolek Polívka ve   dvojici s Evou Holubovou jsou   nedostižní. Jejich dialogy   beze slov (volební urna   přede dveřmi a oni   posílají syna) nebo se slovy   (zaplatí pojišťovna   špachtli?) jsou   nedostižné.
Pavel   Liška se svými vojenskými   historkami je výborný,   druhoplánový humor   (předvádění příběhu se   psem na zadním sedadle) je   mé duši blízký.   Závěrečné scény u   Balatonu a setkání se   sympatickou učitelkou jsou   perfektní. U mě za deset   bodů.
Svatba na bitevním poli
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.9.2009
Hrůza
Stalo se mi u velmi málo   filmů, že jsem je   nedokoukala do konce. U   tohohle jsem vydržela do   půlky. Nezaujal mě. Vůbec.
Štěstí
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Dlouho jsem se na Štěstí   nechtěla podívat. Každý o   něm básnil, vyzdvihoval   herecké výkony, oko prý   nezůstane suché. Moje oči   zůstaly suché obě dvě.   Nepřišlo mi to ani dojemné,   ani opravdové. Duo   Vilhelmová-Geislerová   nezklamalo, ale měla jsem   pocit, že všechno už tu   bylo. Nic nového, pořád   stejné herecké polohy,   nedojal mě ani podomácky   udělaný dort. Podruhé už   to vidět nemusím.
Vlasy (Hair)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Berger tančící na stole i   závěrečná píseň u hrobu,   to jsou pro mě ty   nejsilnější momenty. Film i   texty písniček znám   nazpaměť, přesto pokaždé   brečím. Výborný příběh,   skvělé herecké výkony,   perfektní režie. Dávám   desítku!
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann