Duben

Komentáře uživatele Mackgyver

Mackgyver

Mackgyver zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
10 důvodů, proč tě nenávidím (10 Things I Hate About You)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2005
Komedie pro mladé a starší   co nepoznali tu krásnou   romantiku, kterou nám film   nabízí. Ukazuje jak láska   je slepá a že člověk,   který je opravu zamilovaný   je schopen udělat opravdu   cokoliv, aby tu svoji   vysněnou získal. A to se   neobejde jak je zvykem bez   komických scének, kterých   je v tomto filmu "haba   kuk"
100 sladkých holek (100 Girls)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2005
Romantická komedie určená   divákovi, který je sto   pochopit erotické narážky   ve filmu. Některé scénky   josu opravdu mazané a   některé spíše udivují   "bradavkový souboj"   ale na druhou stranu má   hlavní hrndina cool   spolubydlícího. Doporučuji   jako myšlenkově nenáročnou   komedii se skvělíma   scénkama "stolní   fotbálek, a jak potká svoji   kámošku a další. Prostě   fimů o lásce není nikdy   dost a když se u toho   člověk ještě skvěle   zasměje, tak proč ne
28 dní poté (28 Days Later...)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2005
Něco jak Resident evil
pokud se někomu zalibil film   resident evil mohl by sahnout   i po tomto filmu, Objevuje se   tu par vraždících   zombíků, které šílená   americká armáda se spoustou   zbraní nedokáže zastavit   pač má jako v každém filmu   jiné rozkazy. Jinak docela   klidnej horor bez zbytečně   krvavých scén:) Jestli je   nekodo příznivcem zombíku a   nemocí tak schutí do toho :)
36. komnata Shaolinu (Shao Lin san shi liu fang)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2005
Pro milovníky kung-fu pěkný   filměček. Jak bývá zvykem   tak se člověk i docela   pobaví. Některé scénky   jsou řek bych; přímo k   popukání. Hold inteligence   některých studentů se   nezapře :)
40 dnů a 40 nocí (40 Days and 40 Nights)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2005
Rěk bych, že utrpení,   které ve filmu hlavní hrdina   prožívá kvuli jedné holce   ja zajímavé a romantické.   Sic nedojde naplnění oné   40dení lhůty. Ale co v   závěru je vidět, že k   něčenu půst byl dobrý:)   Pokud se chce člověk večer   pěkně odreagovat je toto   vcelku dobrá volba.
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.7.2005
Pokud se někdo chce výborně   pobavit a zárověn si přeje   i trošku romantiky splní   film veškerá očekávání.   Jo jo chce to přece jen   originalitu sbalit ženskou na   50 způsobů a každý den   jinak. Dá práci, která je v   závěru přeci jen oceněna:)
Americká krása (American Beauty)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2005
Možná trošku krutý film ze   života jednoho mladíka, ale   jen na první pohled. Pak   člvoěk zjistí že je   bohatší než kdokoliv z jeho   okolí. prostě si umí   užívat. A ví jak žít.
Hvězdná brána (Stargate)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.7.2005
Krásná představa
Film by urcitě i dneska   obsadil první příčky   návštěvnosti. Kolik lidí   jen láka ta představa   cestovat a objevovat nové   světy, mě tedy už od   prvního shlédnutí ano. Se   serialem je to taktéž.   Škoda zmeška díl a přijít   o to co si na nás scénář   nachystal:)
Nevinný výlet (How Stella Got Her Groove Back)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Komedie
Je to klasický romantický   film s prvky dramatu. Pěkná   pohádka, o zamilované   čtyřicátnici a 20-letém   mladém muži co se do sebe   zamilují. Některé chvíle   překvapí jinak průměr.   Proste romantika a   "slaďárna" o tom   co se dá zažít na dovolené   a jak dlouhé trvání to   může mít. Na druhou stranu   je možné pozorovat všechny   problémy běžného života   rozdílných párů, i když   třeba jen okrajově.
Noční hrůzy (Night Terrors)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.10.2005
Děs
POkud se někdo opravdu chce u   filmu bát tak bych tento film   zvolil. Ne, že by se člověk   bál strachy, ale spíš by se   bál, že zabil celou hodinu a   půl u filmu, který nemá   žádný děj. No děj by se   možná našel, ale obtížně   a pokud se tak někomu povede   tak potom bude dlouhe večery   přemýšlet nad tím jáký   nděj to mělo. Asi na konec   dojde k závěru škoda času.   Jedinou jistotu mají ti co si   film koupili. Mají zaručeno   že se určitě neopotřebuje.
Once
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Chytne
Jak to říct. Byl jsem na   něm v kině a docela mě   čekalo překvapení, sál byl   prázdný! Říkal jsem si to:   tady asi bude blbost a ono ne!   Když chvíli budete sledovat,   chytne vás. Je to jednoduchý   film bez akce a složitého   děje. Avšak hudba je   úžasná. A pokud jde o   příběh. Nejedná se o   klasickou lovestory, které se   dá těžko věřit. Tohle byl   život! Rozhodně největším   překvapením byl český   dialog. To bylo fakt dobré:)   to mě dokonale pobavilo. Fakt   úžasný film s nábojem.
Toxin (I Witness)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.7.2005
Zajimávý thiller na již   několiktát ve filmech   ohrávané téma a to vliv   velkých společností na   život chudých lidí. Pokud   člověk příjde ke konci   filmu pochopí celý děj, ale   ze začátku si musí dívák   spojovat nitky sám. V celku   pěkný film.
Vzorec 51 (51st State)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2005
V celku povedený akční film   s komedialnimi prvky. film se   točí tak nějak okolo   drogového prostředí a   jednoho týpka co chce   všechny   "přechcat", ale   hlavně umí přichystat   zajímavou žaludeční bombu   opravdu cool :)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190549
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376576
Obsahů a biografií: 178277
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10