Duben

Komentáře uživatele narvah

narvah

narvah zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 10
Angelika a král (Angélique et le roi)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Rozprávka pre dospelých
Príbeh Angeliky pokračuje a   je naozaj zaujímavý. V tomto   diele sa dozvie, že jej   manžel je stále nažive a   rozhodne sa ho hľadať.   Pôvodne to tak nemalo byť,   pretože v knihe sa s Peyracom   nikdy nestretne, no filmári   sa rozhodli dej pozmeniť, až   do takej miery, že zmenili   toho viac, než menej. Napriek   tomu je tento film veľmi   dobrý a určite stojí za   pozretie.
Angelika a sultán (Angélique et le sultan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Rozprávka pre dospelých
Posledný diel je takisto   impozantný, no predsa len bez   konca. Pôvodne sa malo   točiť pokračovanie a tak sa   aj všetko pripravovali, no   filmári sa tak zaplietli do   príbehu, že z neho nevedeli   natočiť pokračovanie podľa   kníh. Keďže dej filmu hneď   od prvej časti pozmenili,   nemohli sa viac vrátiť k   pôvodnej knižnej predlohe a   tak nakoniec pokračovanie   zrušili. Napriek tomu je   tento diel naozaj výborný.   Kostými, orientálne   prostredie a výber hercov,   presne zapadol do úžasného   príbehu a dobrodružstvách   Angeliky
Angelika, markýza andělů (Angélique, marquise des anges)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Prvá časť rozprávky pre dospelých
Naozaj zaujímavý film a zdá   sa mi, že aj najlepší z   Angelikynych dobrodružstiev.   Herečka ju stvárnila veľmi   presvedčivo, aj keď sa   autorka vyjadrila, o jej   hraní, že Angelika vo filme   je viac herečka, ako postava   z jej knihy. No napriek tomu   je tento 5 dielny filmy naozaj   vydarené dielo.
Báječná Angelika (Merveilleuse Angélique)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Rozprávka pre dospelých
Naozaj je príbeh o Angelike   zaujímavý, už len   prostredím a kostýmami.   Samozrejme samotná báječná   Angelika sa nevzdáva a žije   si svoj život aj bez svojho   manžela a určite každý,   čo videl prvú časť chce   vedieť, čo bude s   prekrásnou Angelikou ďalej.   No kto by nechcel vedieť, čo   sa s ňou stane?
Jak vykrást banku (Faites sauter la banque)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.10.2009
Výborny nápad nadabovať   funesa imitátorom. Ano trochu   šušle čo nechápem, že si   to nikto z dabingu nevšimol,   pretože Filipovský   nešušlal. Neviem, ako na to   Faltus prišiel, ale nevadí.   aj tak to bol vynikajúci   nápad. už dávno som sa nad   tým pozostavoval, prečo   staré Funesove filmy nedabude   imitátor, veď už   tolkokráť imitovali v TV   Filipovského, tak a teraz na   to prišli aj iní. čo ma   fakt potešilo. skoda že   nenadabovli takto aj LAKOMCA a   POUIC POUIC. tento film urcite   stojí na pozretie, aj keď to   nie je pravý bláznivý film   s Funesom ako napr. JO,   POSETILOST MOCNýCH, CETNICI,   VELKY FLAM... Kto má Funesa   rád, nech si tento film   určite zoženie. Stojí to za   to!!!
Jo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.10.2009
Táto komédia je fakt super   bláznivá. Presne ako   francúzske komédie majú   vyzerať. Zistil som, že   tento film bol predsa len u   nás v sedemdesiatych rokoch v   kine a Funesa nadaboval p.   Filipovský. Takže tento   dabing existuje, ale CT ho   nechce vytiahnuť na svetlo,   preto ho TV Prima musela   nahradiť svojim. Napriek tomu   je tento film fakt božský.   Aj keď rád by som ho videl v   tom starom dabingu.
Někdo to rád horké (Some Like It Hot)
 
Přidáno: 29.10.2007
NAJ KOMEDIA VšETKýCH DOB
Myslím, že lepšia komédia   sa zatiaľ nenatočila a asi   sa ani nenatočí. Je to   najlepší bláznivý film,   aký som kedy vide, na ktorom   sa budete smiať od začiatku   do konca.
Naozaj   unikátny snímok, ktorý aj   po toľkých rokoch nemá   obdobu a môžem si ho   pozrieť znovu a znovu a   napriek tomu sa nebudem   nudiť. Dávam 10   hviezdičiek!!! Fakt SUPER!
Nezkrotná Angelika (L'indomptable Angélique)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Rozprávka pre dospelých
Predposledná časť Angeliky   a jej dobrodružstvách je   tentoraz o niečo kratšia.   Konečne sa stretáva so   svojím manželom, aj keď do   poslednej chvíle netuší,   že on bude ten, čo si ju   kúpi. Všetko do seba   výborne zapadá, no nakoniec   ju znovu unesú a tentoraz už   naposledy. Naozaj zaujímavý   film.
Nezlobte dědečka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Komédia, akú svet ešte   nevidel. Vždy sa pri   takýchto super komédiách   zamýšľam, čo by povedal   Hollywood na tieto super   filmy? Niekedy sa čudujem,   prečo sa v TV nepremietajú   len tieto staré české   filmy. Myslím, že by boli   lepšie, ako bezduché   americké krváky, bez   akéhokoľvek deja.
Poprask v kabaretu (Ah! Les belles bacchantes)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.10.2009
eľmi
Myslím, že tento film sa   veľmi nepodaril. Funes sa   ešte len v týchto rokoch   rozbiehal a toto bolo   prííííliš slabé kafé.   Skoro žiadne dialógy všetko   len kabaret. Žiadny dej   naozaj nič pre fanušíkovov   Funesa. Skoro žiadne vtipy.   Myslím, že spoločnosť   ktorá u nás vydala toto Dvd   sa prerátala. Ludia si ho   určite kupia, lebo tam hrá   Funés ale budú véľmi   sklamaní. Naozaj veľka   škoda

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

173 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Afrika z výšky

08:30 - 09:25

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:40 - 09:40

12 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:25 - 08:55

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10