Duben

Komentáře uživatele elirwen

elirwen

elirwen zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 15
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2007
300 je film přesně podle   mého gusta - plný hlášek   (které jsou už nyní   kultovní), vizuáních   efektů, úžasných   obrazových kompozicí,   bojových scén a perfektně   sednoucí hudby.
Gerard   Butler jako Leonidas je   správně charismatický a   David Wenham příjemně   podkresluje děj   vypravěčským   komentářem.
300 se   rozhodně nedá považovat za   historický film, protože je   čistou adaptací komiksu a   najdeme zde i několik   bytostí z oblasti fantastiky.
Agent WC 40 (Spy Hard)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Další film s Lesliem   Nielsenem v hlavní roli.   Stále stejný styl humoru i   situací. Není v ničem   inovativní, ale přesto se u   něho můžeme skvěle   pobavit. Fanoušci Leslieho   Nielsena rozhodně nebudou   zklamáni. :)
Alias
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Zajímavý seriál, jehož   hlavními hrdiny jsou tajní   agenti. Zápletka je   komplikovaná a potěší i   milovníky nadpřirozena.   Postavy jsou uvěřitelné a   nedělí se jen na   "dobré" a   "zlé".
Obsazení je povedené.   Rozhodně doporučuji   fanouškům Jennifer Garner -   v tolika podobách ji   nejspíš nikde jinde   neuvidíte. :)
Anakonda (Anaconda)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Příběh je slabý, obsazení   je na tom o něco lépe, triky   celkem ujdou. Je vám   prakticky jedno, kdo   přežije, hlavně když ti   ostatní zemřou nějak   kuriózně. Pokud se chcete   bát, tak musíte mít opravdu   velký strach z hadů. Pokud   se chcete bavit, tak je tenhle   film správná volba.
Andrew - člen naší rodiny (Bicentennial Man)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Předtím než jsem se na film   podívala, jsem si myslela,   že to bude naprosto   obyčejný rodinný film s   obyčejným happy endem. Film   mě překvapil skvěle   napsaným scénářem,   hereckými výkony i samotným   závěrečným rozuzlením.   Rozhodně si mou devítku   zaslouží.
Andromeda
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Velmi jsem se zaradovala,   když jsem v tv programu   našla další sci-fi seriál   - Andromedu. Mé nadšení   však postupně opadalo. Kevin   Sorbo v hlavní roli   předvedl, že příliš hrát   neumí. Navíc mě velmi   překvapilo, že mezi dvěma   seriemi (tušim že to byla   druhá a třetí) jsem   nenašla návaznost.
Arachnofobie (Arachnophobia)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Typický film o nebezpečném   agresivním zvířeti.   Typická zápletka, rozuzlení   je jasné už od začátku.   Protože jsem také   arachnofobik, tak musím   uznat, že tento film mou   arachnofobii rozhodně   nezmenšil, spíše naopak.   Těm, kdo arachnofobií   netrpí, tento film rozhodně   nebude připadat děsivý.
Armageddon
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Typický americký slaďák.  
Ve stejném roce šel   do kin i Drtivý dopad - film   s téměř totožným   námětem, jen s menším   rozpočtem a (podle mě)   kvalitnějším scénářem.   Nevím, jestli od sebe tyto   dva filmy opisovaly, ale   rozhodně vím, že Drtivý   dopad mám mnohem raději.
Arthur a Minimojové (Arthur et les Minimoys)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Rodinná komedie - napůl   animovaná, napůl hraná.   Trailer se jim povedl -   přiměl mě jít se podívat   do kina. Bohužel mě film   mírně zklamal. Příběh byl   odhadnutelný už od samého   začátku. Ale pokud hledáte   rodinný film pro příjemně   strávené odpoledne, tak jste   na správné adrese.
Asterix & Obelix: Mise Kleopatra (Astérix & Obélix: Mission Cléopatre)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Děj je sice předvídatelný,   ale to plně vynahradí   vizuální zpracování   (Monica Bellucci jako   Kleopatra se svými drahými   róbami,...), vtipné scénky   (piráti,...), vtipná jména   postav (Caius Antivirus,...) a   samozřejmě hlášky (Jde to,   jde to, Imhotep).
Asterix a Obelix (Astérix et Obélix contre César)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Film podle komiksové   předlohy, který rozhodně   nezklame ty, kdo se chtějí   bavit. Hlubší příběh   nehledejte.
Jeho   kvality tkví v hereckém   obsazení, vtipných   situacích, vtipných jménech   (Anorexix), tricích   (rozhazování římských   vojáků a bublinkové scény   jsou naprosto dokonalé).
Austin Powers: Goldmember (Austin Powers in Goldmember)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Úžasně ujetý film,   perfektní parodie na   Bondovky. Mike Myers je   perfektní ať už v roli   Austina, Dr. Zlouna, Tlustýho   parchanta nebo Zlatýho údu.   Scott Zloun s oholenou hlavou   nebo Méminy v kostýmu   Austina a konečné   vyřešení rodinných vztahů   je naprosto dokonalé.
Auta (Cars)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Po zhlédnutí upoutávek jsem   si myslela, že to bude   stupidní rodinný film -   propadák. Po jeho zhlédnutí   jsem dospěla k závěru, že   tomu tak není. Sice nepatří   mezi mé nejoblíbenější   filmy, ale určitě se na něj   někdy znovu podívám. Je tam   spouta vtipných momentů. Mě   osobně nejvíce pobavila   scéna s traktory v noci. :)
Batman začíná (Batman Begins)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Batman Beginns se zařadil po   bok filmům jako je Spider-Man   nebo X-Men, to znamená   filmům podle komiksové   předlohy, ve kterých najdeme   nejen akční podívanou, ale   i náhled do hrdinova   obyčejného života se všemi   jeho problémy. Dle mého   názoru to bylo dobré   rozhodnutí a scénáristům   za to patří můj dík.   Dalším kladem filmu je jeho   obsazení. Christian Bale je   pro roli Batmana jako   stvořený a Morgan Freeman,   Gary Oldman a Liam Neeson   vždy potěší.
Dle   mého názoru je to jedna z   nejlepších komisových   adaptací posledních let a   doufám, že taková budou i   pokračování.
Kruh (The Ring)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Málokdy se mi stává, že by   mě nějaký horor opravdu   vyděsil. A Kruh je   příkladem hororu, kterému   se to podařilo.
Film   má skvěle vybudovanou   atmosféru a nečekanou   závěrečnou pointu. Tak by   tomu mělo být u všech   filmů tohoto žánru...   Bohužel tomu tak často   není... :(

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:45

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta pokladů

09:25 - 10:15

19 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

09:40 - 10:55

4 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

09:20 - 10:30

24 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10