Duben

Komentáře uživatele ElFal

ElFal

ElFal zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Lucie Faloutová

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 9
Černá kočka, bílý kocour (Crna mačka beli mačor)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.6.2004
Když jsem si tento film doma   pustila,byla jsem připravená   se nudit.Musím však uznat,   že po několika málo   minutách jsem byla doslova   překvapena.Pokud mohu   srovnávat,pak bych filmové   postavy přirovnala k našim   ostravským cikánským   baronům.Jejich kolující   horká krev v žilách dává   divákovi bohatý děj.Celý   film pojednává o zamotané   veselce s mnoha humornými   chvílemi.Takže pokud chcete   změnu, rozhodně bych zvolila   právě tento film.
Deník Bridget Jonesové (Bridget Jone's Diary)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.6.2004
Jedná se o klasiscky   romantickou komedii, kde   třicetiletá Bridget je   odhodlána se zamilovat do   muže, který ji bude mít   rád takovou, jaká   je.Přestože zrovna nemá   nejlepší postavu, její   vrstevníci už mají   potomstva a matka se dětinsky   zamilovala do navoněného   narcise, se na Bridget jednou   hvězdy pousmějí.
Good bye, Lenin! (Good Bye, Lenin!)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.6.2004
Film se mi líbil, je z dob,   kdy bylo ještě Německo   rozděleno na východní a   západní.Krásný příklad   toho, jak se západáci měli,   jako prasata v žitě a   východ byla spíše jakási   komunita, připomínající   lid, z nedělní školy.Po   sloučení obou zemí měli   vyjukanci z východu, co   dohánět!
Kill Bill
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.6.2004
Film se mi líbil, je tam   hodně bojového umění, i   přestože jsou některé   scény trochu více   nadnesené, ale vlastně proč   ne.Hvězdné obsazení a   řekla bych trochu ulítlí   režisér, zní jako smrtelná   kombinace.Takže nebojte se,   krve bude dostatek!
Kill Bill 2 (Kill Bill: Volume 2)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.6.2004
Říká se, že druhé díly   bývají obvykle horší.Podle   mého názoru, mi tam ta   akčnost z jedničky   skutečně chyběla.Všechno   ovšem zastře velká reklama   a jméno TARANTINO.Tím   rozhodně nechci tvrdit, že   to byl propadák, jen jsem od   toho čekala víc.
Kulový blesk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.7.2004
Česká komedie? Nejni nad ni!   Uvidíte spoustu humorných   patálií kolem velkolepé   stěhovací akce "KULOVÝ   BLESK". Mezi účastníky   nebude chybět problematická   bába a její posila,   kamarádka Máňa, starý   umělec, který rozhodně   nikomu neopomene nabídnout   pravou, Brazilskou   kávu.Vřele doporučuju.
Malé ženy (Little Women)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.7.2004
Na každého člověka by   tento film nějakým způsobem   rozhodně zapůsobil.Hlavní   postavy jsou čtyři sestry,   které mají své sny,   přání, radosti i   smutky.Každá z nich jednou   vyroste a cesty se rozdělí,   stejně jako osud, který si   nikdo nevybere.Na konci filmu   vám oči suché asi   nezůstanou.
Mulholland Drive
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.6.2004
Myslím, že režisér David   Lynch, toho má už mnoho   zasebou. Rozhodně se to   potvrdilo ve filmu Mulholland   Drive.Do půlky filmu si   člověk myslí, jak není nad   věcí, ale skutek je pravdou.   Na konci člověk zjistí, že   neví, o čem film vlastně   byl. Rozhodně doporučuji   sledovat v průběhu děje   pár klíčových věcí,   které prolomí onu   nepochopitelnou motanici.To je   výzva!
Ztraceno v překladu (Lost in Translation)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.6.2004
Bill Murray si zde zahrál   vážnější roli, než na   jakou jsme u něj zvyklí.Je   to zase nějaká změna, když   se jedná o vztah dvou lidí,   nikoliv však sexuální.A   postava mlaďoučké   Charlotte?Jakoby si Sofia   Coppola mluvila z duše.

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Hartheim: Nacistický zámek hrů...

12:05 - 13:05

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10