Duben

Komentáře uživatele alexsgalaxy

alexsgalaxy

alexsgalaxy zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Anděl na horách
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2014
Naj naj najlepší český   film aký som kedy videla.   Nič sa vitknúť nedá veď   česká klasika je bez chyby.
Predsa to už nieje ten prvý   diel na ktorom sa viacej dalo   zasmiať a mal vlastne nejakú   tú myšlienku. V druhom diele   filmu mi chýbalo jej   prostredie mesta a tak, ale o   tom druhý diel nebol a točil   sa iba okolo toho kto získa   korunu. Trochu sklamaná.....
Grandhotel Budapešť (The Grand Budapest Hotel)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.2.2015
Geniálny.
V poslednej dobe sa mi vôbec   nestalo, že by som si pozrela   nejaký dobrý film a   dokázala si ho pozrieť   znova. Asi nebol dobrý. Ale   pri tomto sa mi to nestalo.   Stále dookola by som si ho   púšťala. Veľmi ma   fascinuje. Úžasný herci,   režisér, hudba, obdobie a   celkovo na mňa pôsobí   veľmi pozitívne. Nedokážem   sa vinadívať.
Kráska a zvíře (La Belle et La Bête)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.4.2015
Prekvapenie.
Ukážky tejto rozprávky na   mňa pôsobili normálne a   vôbec nie výnimočne. Však   keď som začala pozerať,   úplne som môj predošlý   názor vyvrátila a úplne som   sa zaľúbila do príbehu. Bol   miestami vtipný, krásné   scenérie prírody a k tomu   som cítila vzťah medzi Bell   a zvieraťom už od začiatku   prenikavo. Krásne. Jedným   slovom. Plus skvelí herci.
Nejvyšší nabídka (La migliore offerta)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2014
Veľmi som sa na tento film   tešila už z ukážky sa mi   zdal byť vážne dobrý.   Nemílila som sa. Zo začiatku   sa mi zdal trošku divný   neviem ani prečo. Skôr   nezvyčajný a to sa mi po   čase začalo páčiť lebo to   bolo iné ako ostatné,   zvyčajné scenáre. K tomu   ten prekvapivý koniec čo som   aj ja mala problém sa z toho   spamätať. A dúfam, že v   Prahe tá reštaurácia   existuje a na najbližšej   návšteve mesta ju musím   navštíviť.
Památkáři (The Monuments Men)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2014
Práve som dopozerala. Dobrý   herci, scény, prostredie z   druhej svetovej vojny a   pravdivý príbeh, ktorý ma   upútal. Neodmietnem si ho   pozrieť aj po druhý krát.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10