Duben

Komentáře uživatele termit2007

termit2007

termit2007 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Martin Selecký

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 18
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Kvalitný akčný thriller.   Sceny su akuratne,   realistické, možné. Určite   sa nebudete nudiť. Mam len   malu výtku na zaver filmu,   kde hlavný hrdina už je   evidentne nepriestrelný. Ale   ako inak, :), proste tomuto   otcovi dceru brat nemali.
Bratříčku, kde jsi? (O Brother, Where Art Thou?)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2008
Gangsterka
Nepleťte se, není to   kovbojka ale úžasná   gangsterka. Ocení ji každý   milovník country a dobré   zábavy. Soundtrack se dá   sehnat :) použijte google a   hlavu ;-) Jo a co se týče   hlasu Cloonyho, klasické   country se spívá přesně   tím hlasem.
Gymnastka (The Gymnast)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Tenhle film me prekvapil. A to   prijemne. Jemne zpracovany   pribeh, s naznaky a s tim ze   az do uplneho konce jsem se   bavil. A hlavne na konci neni   zasr... americkej happy end a   polopatisticke vysvetleni mene   chapajicim amikum ani   titulkove dokonceni pribehu.   Navic jsem byl prekvapen ze to   natocil muz, to jsem fakt   necekal.
Hrdina (Jing siung)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.9.2008
Chce to hlavně správnu náladu
Výrazně obrazový filmy.   Doporučuji full HD :) Pro   hlubší pochopení alespoň   základní znalosti dějin a   kultůry, ale zase na druhou   stranu je to komerce, žádné   velké umění.
Invaze (The Invasion)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2009
Obyčajný film ale kvalitní herci
Ďalší bežný zombie film.   Pozeral som to len preto, že   v ňom hrala Nicole Kidman a   James Bond Daniel Craig. Inak   bežná zápletka,   štandardný koniec,   obyčajné akčné scény.   Takýchto filmov najdete tony.
Král Kalifornie (King Of California)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2009
Pohodový film s výbornými hercami
Tak som dopozeral film,   pretože nebolo mnoho času   tak to bolo na viackrát.   Doporučujem. Dej nie je až   tak zaujimavý ale herecké   výkony dvoch hlavných   postáv stoja za to. Pohodový   film kde je jasné od   začiatku ako to dopadne nie   je skazený ani nasladlým   americkým happy endom.   Remeselne dobre natočený a   zostrihaný a hlavne výborne   zahraný. Douglas ma   neprekvapil svojím   štandardne kvalitným   výkonom ale mladá slečna,   čo hrá jeho dceru mu bola na   svoj vek kvalitnou partnerkou   na scéne. Odo mňa má film   100 bodov. :)
Král Škorpión: Vzestup Říše (The Scorpion King 2: Rise of a Warrior)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.9.2008
Strata času.
Hodně slabé. Není co dodat,   mnohé béčkové filmy jsou   lepší. Řemeslo filmaři   zvládli, nebylo to   ochotnícké ale i když   koukám hodně různe filmy,   tohle byl odpad i pro mně :)
Moderní Popelka (A Cinderella Story)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.1.2009
no tenhle film jsem nemel ani   moc zajem komentovat, ale po   precteni jinych komentaru mi   nedalo. Lidi tady nejde o   pribeh popelky, to je proste   film pro nactilete americany   kteri chteji do kina na tu   svoj staaar. Je to jen   remeslne kvalitna zpracovany   milostny pribe se standardnim   americkym happyendem. Nic vic   nic min.
Policajti na baterky (National Security)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2009
standard
Dalsi klasicka komedie z dilny   Hollywoodu. Neurazi a pobavi.   Akorat me neda napsat neco k   nazvu a prekladu. Videl jsem   film v originalu a prelozeny   nazev me zase jednou   prekvapil. Proc to delaji, kdo   ty nazvy vymejsli a jaky   sleduje cil. To je proste   neskutecny. Nastesti jsem   nevidel preklad protoze   stoprocentne se stratili   slovni hricky kterych je v   deji pozehnane. Zaverem   doporuciji vzdy koukat na   originaly i tentokrat :).
Sejmi je všechny (Shoot 'Em Up)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.9.2008
muze byt
Akcni film. Dobre sestrihany a   s dynamikou. Pokud se chce   nekdo odreagovat tohle je   presne ono. Nehledejte logiku,   slozitou zapletku ani velke   myslenky. Bavil jsem se dobre.   Hlavni hrdina vsechny postrili   a Monika je taky fajn :)
Street Kings (Králové ulice)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Vynikajici thriler. Kamera,   hudba i atmosfera, proste jsem   jsem po dlouhe dobe spokojenej   s remeslnym spracovanim. A to   je ten problem vsechny   americke filmy se toci pres   stejnou sablonu. Bavil jsem se   ale neco tem usa produktum   chybi. Jo jo i tak jsem   spokojenej navysost, protoze   to byl nadprumerne udelany   film a vyborne herecke vykony.   Uplny konec me zklamal. Kdo   videl tri muzi na zabiti s   Delonem, ten pochopi.
Terminál (Terminal)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.9.2009
rozporuplne
No nevim. Film bych zaradil   mezi bezne romanticke komedie   pro bezneho americkeho divaka.   Lehce jsem se pobavil. Herci   byli dobri, ale Hanks se me   nelibil. Ne ze by byl dobry   herec. Jenze proc se tak   pitvoril. To musi vsichni mimo   Ameriku byt blbi, divni a   neschopni. Ze by clovek ktery   rozumi Jazzu a umi si koupit   letenku, byl jinak polovicni   kreten. Zase se mi utvrdzuje   ze kretenem je americky divak,   kteremu musi zaver filmu byt   polopaticticky vysveten a   dokoncen a uzavren a zavrsen.   V zaveru se musi tleskat,   slzet a pateticky placat. Jen   ta vlajka nebyla.
Wanted
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.7.2009
No čakal som viac. Hlučný   film, plný sekaných scén a   spomalených záberov aj tam   kde by nemuseli byť. Totálne   nezmyselný príbeh kde Osud   vytvára tajné písmo na   tkáčskom stave je podľa   mňa kravina aj pre sci-fi,   fikce komixové filmy a iné   kde nemožné je možné.
X-Men: Poslední vzdor (X-Men: The Last Stand)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2007
No čekal jsem více
První díl ze série byl   vynikající. Jak to uz je u   dvojek ta byla standardní   pokračování (solidní akce   + nové postavy). V trojce   jsem pořád čekal "až   to začne". čekal jsem   až do konce filmu, který   končil hromadnou bitvou   béčkového typu a s   předvídatelným koncem.   Colkem jsem sklamán. 6 bodů   dávam jenom protože mám   rád filmy dle komiksů a   těch které nejsou vyslovený   šit je málo. Trojku   doporučuji těm co viděli   jedničku a chtejí vědět   jak to bude dál, ale pokud to   neuvidíte, tak o nic   nepřijdete. A pokud   vydržíte do konce titulků,   tak si producenti nechali   zadní vrátka pro   pokračování (jak jinak,   peníze jsou peníze).
Zametač stop (Cleaner)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2009
niečo nové
Po všetkých tých   predvíteľných filmoch   konečne niečo nové.   Kvalitní herci aj réžia.   Rozhodne som sa nenudil.   Doporučujem pozrieť.
Zlodějská partie (Thick as Thieves)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.7.2009
no nuda
Tych sest bodov som dal len   preto ze herci vedeli hrat i   ked sa nepretrhli. Inak ma nic   neprekvapilo, zapletku som   dopredu uhadol a cely film bol   neprekvapivy: na uvod rychla   akcia, potom rozvinutie deja,   predstavenie hlavnych hrdinov,   vyvrcholenie, par prekvapeni,   a sladky zaver. Inak strata   casu.
Ztraceno v překladu (Lost in Translation)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Jeden z mych nejoblibenejsich   filmu. Nezkazen az do uplneho   konce. Libi se mi na nem vse   :) i ta hudba je vybrana   super. Tocila to Pani   Reziserka. Zase jednou   doporucuji koukat se v   originalu a vychutnat tak   napriklad japonskou anglictinu   a vubec absolutne jinou   kulturu na kteru narazeji   hlavni postavy.
Zvíře (Animal 2)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.9.2008
Slabé
Slabé a předvídatelné,   neoplatí se strácet čas   koukat na to. Víte co se   stane daleko dopředu. Je v   tom trochu drsných scén (ale   málo a bídně   sestříhaných a   vymyšlených), je v tom   trochu dojímavých scén (ale   prostě i když jsem film   neznal, věděl jsem dopredu   co řeknou a jak to dopadne).   Děsná nuda a to koukám na   kdejakou blbost. Dávam tak   3body a to fakt nevím za co.

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

40 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

13:05 - 13:50

5 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:40

45 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10