Duben

Komentáře uživatele radka.spisakova.9

radka.spisakova.9

radka.spisakova.9 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 12
Americké dopisy
 
Přidáno: 6.1.2015
Opravdu nádherný
asi fiktivní příběh.   Herecké výkony, zejména   Hynek Čermák a Petra   Špalková vynikající, masky   úchvatné. To, že byl   Dvořák pruďas, morous apod.   jsme se učili už v hudebce -   hudební génius asi nemohl   být jiný. Film se mi moc   líbil.
Archimedov zákon
 
Přidáno: 15.7.2014
V obsazení je chyba
Hraje tam Stella Zázvorková,   nikoli Milada. Film jsem   viděla minulý týden na CS   Film, docela mě překvapilo,   že docela odvážně   zobrazuje ty   "dobové" nešvary.
Díra u Hanušovic
 
Přidáno: 5.4.2016
Nevím co si o tom myslet
Po superlativech v tisku a   několika Českých lvech jsem   čekala na film s velkým F.   Já jsem to buď nepochopila,   nejsem asi dostatečně   náročný divák nebo už   tomu všemu kolem našeho   filmu naprosto nerozumím.   Bylo to nudné, přihlouplé,   sprosté a o ničem. Taťána   Wilhelmová na ty buranky   opravdu není vhodný typ.   Herečka, kterou stojí za to   zmínit je Johana Tesařová.   Ale jinak - prostě umělecký   dojem NULA
Kouzelník Žito
 
Přidáno: 7.1.2019
Tak nevím
Já moc komentáře nepíšu,   respektuji, že každému se   líbí něco jiného. Pohádky   mám ráda, ale tahle je fakt   poněkud nepovedená. Žito je   celkem milý, princezna trochu   prkenná, hlavní padouch by   měl radši zase hrát   Štěpána Šafránka - ale   komu nevěřím ani slovo -   "babička z lidu"   kořenářka Jiřina   Bohdalová s nalíčenýma   očima je fakt jako pěst na   oko.
Krajina s nábytkem
 
Přidáno: 4.9.2019
Po x-té
jsem včera znovu viděla   tenhle film, který se mi   velmi líbí a musím ocenit   mistrovství zúčastněných.
Křišťálek meč
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.6.2015
Nádherná pohádka
zcela jiná, než je zvykem.   Jsem ráda, že jsem si ji   včera mohla   "zopakovat".   Vynikající Zuzana   Bydžovská a prima hudba.
Nicholas Nickleby
 
Přidáno: 31.3.2017
Nádherný film
a krásný představitel   hlavního hrdiny. Velice   zdařilý film typického   díla Ch. Dickense, ze   kterých na mě jde vždy   strašný smutek - to   jednání s dětmi... určitě   bych film měla ráda na DVD.
Nikdy nejsme sami
 
Přidáno: 20.3.2018
Hrozné.
Shlédla jsem film až do   konce, ale něco tak hnusného   a zbytečného a hlavně   nevěrohodného jsem už   dlouho neviděla. Nějak   nevím, jak by pohledná,   ještě celkem mladá matka   dvou dětí uvázaná celý   den v krámě měla čas   dělat prostitutku v místě   bydliště a ještě se   nabízela romskému pasákovi,   který o ni vůbec nestojí.   Zvláště když má doma   hypochondra, který ji   neustále sleduje. Ten   naprosto nevěrohodný závěr   týkající se smrti pasáka,   dědy a chování dětí...
Prokletí domu Hajnů (Strýček Cyril)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.7.2014
Jaroslav Havlíček
je můj oblíbený spisovatel.   Tenhle film jsem viděla až   dost dlouho po jeho natočení   - a opět, mistrovsky   zpracované téma. I když   přiznávám, že petrolejové   lampy jsou lepší.   Obdivuhodný je Petr Čepek -   jak jinak, ale vynikající   je i Petra Vančíková.
Radúz a Mahulena
 
Přidáno: 27.9.2017
Jan Tříska
Včera jsem se slzami v   očích shlédla tuhle   nádhernou pohádku s ještě   nádhernější hudbou. Je mi   líto, že Jan Tříska   navždycky odešel, pro mě   už pořád zůstane mým   Radúzem, mým Romeem, mým   dívčím idolem.
Sedmero krkavců
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.11.2015
Jsem zklamaná
Mám ráda filmy Alice Nelis,   ale tohle se jí nijak   zvlášť nepovedlo. Začnu   negativy - výběr hlavních   hrdinů - vyjma Zuzany   Bydžovské byl podle mého   názoru opravdu   problematický. Nemohu si u   pohádek zvyknout na novodobou   mluvu a ke kostýmní   výpravné pohádce mi slova   kecat, existovat aj. prostě   nesedí. Nějak jsem   nepochopila, když část   hrdinů hlavně pak Bohdanka   mluví nefalšovanou   pražštinou, proč její   maminka mluví nějak   "československy".   Takže plusem je výtvarná   stránka - krásné kostýmy a   volba lokací.
V erbu lvice
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2015
Včera jsem film viděla poprvé
Je to zjevně životní role   Mileny Steinamsslové a   zhostila se jí opravdu na   výbornou. Dobové reálie   jsou, myslím, vystiženy   věrohodně, uvěřitelně. A   ač je to smutné, líbilo se   mi to.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10