Duben

Komentáře uživatele Vrabec

Vrabec

Vrabec zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Mario

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Akta X (The X Files)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2014
Karelabík
Neviem, ako niekto môže   uviesť, že sa jedna o   kultový serial, a určite by   som ho nezaradil ani medzi   obľubené. Mnoho veci je len   vymyslených, ktoré sa   vymykaju skutočnej realite.   Dvaja super vyšetrovatelia   paranormalných javou   vyšetria uspešne skoro   každý jeden prípad, ktorý   je nevyriešitelný hned na   prvý pohľad pre ľudské   oko, a samozrejme že oni si   poradia zo všetkým, však to   už vo svete chodí pri   nakrucaní takýchto   karelabíkov. Jediná vec,   ktorá má tu uputala je ta   hudba.
Bouřlivé víno (Búrlivé víno)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.1.2015
Zo začiatku, taký normalný   romantický seriál,ale   postupom času to diváka   dosť omrzí. Dej je   chaotický. Divák má z toho   zmiešané pocity. Každým   dielom sa tu niečo mení. Až   sa ta celkom vymyka od   reality.
Sandokan
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.12.2013
Postupom času tento seriál   na mňa pôsobí veľmi   zastaralým dojmom. Naopak v   detstve patril Sandokan medzi   moje najobľubenejšie   postavy. Nesuhlasím s   niektorými názormi v   komentároch,že dej je   realný. Má daleko od   skutočnej reality. Sandokan   je len vymyslená postava,   ktorú vo svojom románe   vytvoril Emilio Salgari.   Počas celého dejstva je tu   veľmi nizký počet akčných   scén, strašne veľa sa tu   rozpráva a pomaly nič sa tu   nedeje. Samotný Sandokan bol   oľubenou postavou najmä u   mladších divákov, hlavne   detských v polovici   osemdesiatích rokov. Jediné   čo tu, za niečo stojí je   len hudba. Niekomu to stačí   pozrieť len raz, a vytvorí   si na to názor, že na   diváka už pôsobí   muzealným dojmom. Radšej si   pozriem hocičo iné, ako toto   tu.
Silent Hill
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2015
Dovolím si tvrdiť, že je to   jeden z najlepších   mysterioznych hororov, čo som   kedy videl. Dej filmu je   napínavý a putavý od   samého začiatku.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10