Duben

Komentáře uživatele Borek06

Borek06

Borek06 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Bába z ledu
 
Přidáno: 11.3.2018
Vážný film
Ahoj tak dneska jsem se   rozhodl podívat se na tento   film, který získal cen   českého lva a už od   poćatku měl tento film   vážný raz. Řešily se v   něm mezilidské vztahy a to   jak se děti chovají   knvlastnimu rodiči. Když   pominu erotickou scénu paní   Kronerove tak jediný, kdo mě   ve filmu vážně vytáčel   byla Taťana Vilhelmová,   která už neumí hrát nic   jiného než uřvane semetriky   s výrazem jak kyselý citron   stejně jako paní   Geislerová. To opravdu   nemáme jiné herečky než   Gaislerovou a Wilhelmovou? To   se musí do všech filmu   číst ty dvě? Opravdu kdyz   vidím jednu z těch dvou, tak   mi to dokáže pokazit   celkový dojem z filmu. Jinak   film celkově zaujal svým   vážným tématem.
Křídla Vánoc
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2013
hodnocení
Skvělý film o tom ,že   každý máme své touhy a   svá přání a chceme aby se   nám vyplnily a aby se tak   stalo, musíme jim trochu   pomoci. Prostě každý   potřebujeme mít vedle sebe   svého anděla   strážného,který nám   dodává optimismus do žil a   je mu s námi dobře. A k tomu   skvělá hudba skupiny   Kryštof a Tomáše Kluse.
Hodnocení
David James Eliot hraje svoji   roli skvěle a celý film   působí velmi smutně. Celé   je to prostě o tom, že jeho   žena ho po nehodě nechce   příjmout takového, jaký je   a od lékářů očekává   zázraky a přitom ví, že   medicína zázraky vždy   nedokáže. I přesto je to   velmi zajímavý a silný   příběh.
Pelíšky
 
Přidáno: 30.9.2013
komentář k filmu
Svělý fil sesvkělými   hláškami a ještě   skvěljšími herci. Pan Kodet   jakožt onezapomenutelný   kraus a jeho hlášky typu   Proletáři všech zemí,   vyližte si prdel cha a   neboPrznitelka se usmívá   navzdory své podpruměrnosti   a otci na očích se tah ás   největší mekzotm v okolí.   To ybste ji mohli utloct a co   bude hrát? a nejlepší   hledáš něco soudruhu?   Cože? jauu Prostě opravdu   vtipný film is některými   smutnými scenami, které k   tomuto období, které film   popisuje, patří a skvělou   hudbou. dávám hodnocení 10   :-D
Příběh Kmotra
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.10.2013
recenze
Film byl skvěle   zrežírován. Ondřej Vetchý   v hlavní roli neměl chybu.A   cehkově, ikdyž měl film   místy odlehčená místa,   měl napětí a děj a to se   mi líbí, a proto stálo za   to na něj jít. Prostě   hranaři na něj neměli ani   náhodou.
Rána z milosti
 
Přidáno: 30.9.2013
muj názor k filmu
Škoda. že byl tento fil   natočen pouze pro televizi. V   kině by určitě zabavil   mnoho lidí. Jinak svělá   zápletka, skvělý Kńažko,   ktetý mimochodem vždy   působí dost temně a oproti   tomuz Vladimír Dlouhý také   jako skvělý padouch. Jinak   Milan Kňažko je takový   slovenský antony hopkins. :-)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

01:05 - 01:30

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Fantom ze Spandau

00:30 - 01:20

39 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

00:50 - 01:50

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:50 - 01:45

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10