Duben

Komentáře uživatele Thamzarian

Thamzarian

Thamzarian zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Až jednou spáchám   sebevraždu a půjdu do pekla,   tak mi tam budou dokola na   střídačku s Kameňákem   pouštět tento film. A já   ani na malý okamžik   nezapochybuji o tom, že jsem   v pekle.
Poslední skaut (The Last Boy Scout)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Pro mě asi ještě   oblíbenější klasická   Willisovská akčňárna než   Smrtonosná past. V dětství   jsem hlášky z tohoto filmu   miloval (a nestárnou ani   dnes) a věčně v kocovině   utopený Hallenbeck byl jeden   z mých největších hrdinů.   Tuto klasiku rozhodně   doporučuju, a nejenom z   nostalgie. Akorát, jak je   již v několika   komentářích uvedeno, velký   pozor na "novácký"   dabing! Úroveň filmu drtivě   shazuje.
Pupendo
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2013
Srovnání s Pelíšky se zde   samozřejmě nabízí a asi se   mu ani nelze ubránit. A ano,   Pelíšky jsou lepší.   Nicméně, pořád se jedná o   hodně kvalitní film se   spoustou vtipných scén,   povedeným vyobrazením doby   osmdesátých let a kontrastu   dvou rodin, které se s touto   dobou, respektive s   politickými praktikami,   vyrovnávají každá po   svém. Tedy být poslušným   soudruhem, tak jak to chtějí   "ti nahoře" (i   když vnitřně nesouhlasit:))   a mít se dobře se   zaručeným kariérním   postupem, nebo si stát za   svým přesvědčením, že je   s "těmi nahoře"   něco v nepořádku a dávat   jim to najevo a být pak   vděčný za zakázku výroby   ušatých prdelí.
A   myslím, že ten politický   podkres příběhu v tomto   případě filmu neuškodil.   Prostě příjemná komedie.
Simpsonovi (The Simpsons)
 
Přidáno: 1.2.2013
Pokud mám hodnotit seriál   Simpsonovi, nemůžu mu   udělit jednoznačný počet   hvězdiček jako celku. Co se   týče dílů z devadesátých   let, jedná se o naprosto   výjimečnou podívanou a   tyhle díly si můžu   pouštět bez omrzení dokola   dodnes. Bohužel úroveň   dnešních dílů se mi zdá   tragická a s původními   "Simpsny" mají   společné tak jména postav a   jejich barvu. Od první série   (která už byla výborná)   kvalita jednotlivých sérií   stoupala a myslím, že   nejlepší díly jsme mohli   vidět v sériích 4 až 6.   Těmto bych dal bezpochyb   devět hvězdiček. Každou   další sérií bych pak jednu   hvězdičku ubral. No a k   tomu, co nám Fox nabízí   dnes, jsem se již vyjádřil.   Z novodobé historie   Simpsonových bych vyzdvihl   akorát filmový počin. Ten   se docela povedl.
To (It)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.1.2013
No, tak nevím no.. Já zas   takové nadšení, jaké je   uvedené ve většině   komentářích k tomuto filmu,   nesdílím. Výborná   myšlenka, viz vynikající   kniha, ale filmové   zpracování mi i na svou dobu   přijde hodně slabé a s   chatrnými triky. A je to   škoda, protože jinak, jak   říkám, námět výbornej.   Uvítal bych nějaký remake   tohoto hororu v   šikovnějším zpracování.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10