Duben

Komentáře uživatele Ryback

Ryback

Ryback zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Pavel

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 9
Equilibrium
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.3.2004
Jeden z nejlepších Sci-fi filmů poslední doby
Je to film z dobre   vytvořeným prostředím a   perfektní atmosférou který   dle mého názoru není ani   tak založen a akci, jako   spíše na atmosféře   prostředí ve kterém se film   odehrává.Prostředím mi   připomíná román Gerge   Orwela 1984 (a však s knihou   nelze srovnávat) kdy   společnos, která che zamezit   válkám,se dobrovolně   vzdává citů a emocí,a   nechává se ovládnout   velkým vůdcem.
Film   doporučuji všem fandům   Sci-Fi a těm co mají rádi   filmy k zamyšlení:)
Kniha života (The Book of Life)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.6.2017
Děs a bída.
Marně jsem celou dobu co   běžel film přemýšlel kdo   je cílovou skupinou pro tuto   "pohádku". Nějak   jsem na to nepřišel.   Prapodivný laciný příběh   z "Mexika" v US   podání s příšerně   animovanými postavičkami.   Není ani pro děti ani pro   dospělé.
Lola běží o život (Lola rennt)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.3.2004
Docela pěkný snímek
Docela zajímavý   odpočinkový snímek se   skvělou (dle mého názoru)   Dream housovou   hudbou.Příběh je celkem   jednoduchý a nenutí ani moc   k přemýšlení.Vypráví o   tom jak málo stačí aby se   věci změnili.Je vyprávěna   3x ta samá historka a však   vžždy s minimální časovou   zmněnou ale s ůplně jyným   výsledkem.Ale to hlavní je   že má spád a docela dost   diváka přitáhe.
Doporučuji všem co mají   rádi Moderní hudbu jako   odpočinkový film.
Metropolis
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.3.2004
Nic moc manga
Viděl jsem hodně japonských   manga a jsem jejich fanouškem   ale dle mého názoru tento   film patří spíše k těm   horším.
Zpracování   animace je pěkné ale děj   hodně amerikanizovaný a dle   mého názoru statický.Navíc   ,sice skvělá, Jazzová hudba   hodně ubírá u některých   scén na vážnosti a spádu   děje který už tak není nic   moc.
Odkaz hříšnice (Das Vermächtnis der Wanderhure)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.6.2017
Vážně masakr.
Není to historický film. Je   to romantická sr... S   historií to nemá nic   společného, jen jména   postav a slovo historický v   popisku.
Příběh koček (Mao yu tao hua yuan)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.12.2018
Příjemný příběh
Animovaná pohádka určená   řek bych především dětem   od pěti let výše. Velmi   pěkná animace, v češtině   kvalitní dabing a příběh   plný zvratů. Moje pětiletá   dcera se na film vydržela   dívat opravdu se zaujetím a   to po celou dobu, což je   docela rekord, protože filmy   od PIXARU většinou   nevydrží. Jestli to   vydržíte vy je otázka ale   jako film pro děti můžu jen   doporučit. Děj je trošku   pro děti náročnější, ale   neobsahuje žádné nevhodné   nebo hloupé scény či   dialogy a ani vulgarity.
Vetřelec: Covenant (Alien: Covenant)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.1.2018
Velmi dobré
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   Zpracování je zkrátka   Rydley Scot 2017 ale je to   snímek který opravdu můžu   doporučit. Pro ty co pláčou   že to není vetřelec:   Smiřte se s tím že   vetřelec jak si jo pamatujete   za mlada se už nevrátí. Já   vím, před 20 rokama byly   holky krásnější, pivo   hutnější a točili se filmy   jaký už dneska nikdo   nenatočí protože by se na   to už dneska nikdo nedíval.
Zatím spolu, zatím živí (Knight & Day)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.2.2011
Ach jo
Jeden z nejhorších filmů na   kterým žel buhu spočinul   můj zrak. Neuvěřitelně   ohraný a předvídatelný   děj ,sposty chyb a až   neuvěřitelně špatné   efekty...
Zrcadla 2 (Mirrors 2)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.7.2012
Blbost
Nechutné,nudné a hloupé.   Více se o tomto filmu říct   nedá. S filmem zrcadla se to   nedá vůbec srovnávat.   Škoda jen že jsem od tohoto   filmu něco málo čekal. :(

TV Program

ČT1 - Hrabě Monte Christo (1980) [TV...

15:05 - 16:30

46 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Alžběta I. a Alžběta II., zlat...

15:40 - 16:30

11 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

21 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

16 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani