FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.10.2014 a svátek má Brigita. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Hodnocení uživatele superfilmar

superfilmar

superfilmar zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tomáš Myliveček

Celkem: 965 | Zobrazuji: 1 - 50 výsledků.
Řadit podle:

 
< Předchozí    Další >
 
Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
10 000 př.n.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.1.2012
3:15 zemřeš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Addamsova rodina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2012
Akta X: Film
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2012
Alf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2012
Amazing Spider-Man
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2012
Americká kletba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Amok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2012
Asterix a Galové
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2012

< Předchozí    Další >
 
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 119792
Osobností: 518341
Fotografií: 440214
Plakátů: 220591
Obsahů a biografií: 112535
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Hrůza na jevišti (1950)

Hrůza na jevišti
Filmový klasik a lže - no   fuj! Ale nakonec mu tu   podpásovku ráda odpustím...   za dialogovou smršť v   zábavném tónu, za tajemný   svět více >

Autor: mat.ilda | Hodnocení: 6 / 10

Bony a klid 2 (2014)

Trapárna roku 2014.

Po skvěle zpracované   jedničce, je dvojka trapně   zpracovanou inscenací. Kdo to   točil? Olmer? To si děláte   prdel. Kdo mi vrátí 89 minut   života.

Autor: P3tte | Hodnocení: 1 / 10

Sex Tape (2014)

Film o ničem. Přišel jsem   na něj kvůli Marshallovi :-)   Nejlepší scény jsou když   Segela honí pes tam jsem se i   zasmál. jinak ptákovina na   jedno shlédnutí až až.

Autor: Duri86 | Hodnocení: 4 / 10

Ali G Indahouse (2002)

Ali G Indahouse
Skutečně neskutečná   tragédia a trapárna, dabing   příšernej, ale tohle   nemůže zachránit ani   původní znění s titulky.   Přízemní fekální více >

Autor: cerfik | Hodnocení: 2 / 10

Nick Cave: 20 000 dní na Zemi (2...

Démoni kteří nikdy nespí

Nick Cave: 20 000 dní na Zemi
Aura pro rockovou hvězdu je   zároveň závazek, ale i   také vnoření do sebe sama   (nakolik bere sama sebe a   nakolik je schopna udržet   více >

Autor: POlYEKRAN

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.058/0.035
Partneři:
Amatérské Filmy | Pavel Matoušek | DVD v novinách a časopisech | Film online | Nadace život umělce | Skromný kluk | Výdělek na internetu | Vodák dřeva | BookFan | Voyo.cz | Krabičková dieta | hotel pro psy