reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.5.2016 a svátek má Alexej. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 

Hodnocení uživatele superfilmar

superfilmar

superfilmar zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tomáš Myliveček

Celkem: 965 | Zobrazuji: 1 - 50 výsledků.
Řadit podle:

 
< Předchozí    Další >
 
Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.1.2012
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Addamsova rodina (The Addams Family)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2012
Akta X: Film (The X-Files: Movie)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2012
Alf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2012
Amazing Spider-Man (The Amazing Spider-Man)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2012
Americká kletba (An American Haunting)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Amok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2012
Asterix a Galové (Astérix le Gaulois)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2012

< Předchozí    Další >
 

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:50 - 04:59

126 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Stroje - to je moje!

04:50 - 05:00

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:35 - 06:10

141 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 135250
Osobností: 584799
Fotografií: 503371
Plakátů: 244397
Obsahů a biografií: 124743
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Wu di tie sha zhang (1971)

Wu di tie sha zhang
Typický historický snímek   HK o zločinu a pomstě.   Známá šablona přináší   příběh dvou bratrů,   kteří zachrání dívku   před znásilněním, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Crash Road (2007)

Crash Road
Příběh dospívající   dívky z dosti špatné   rodiny, kde otec od rodiny   odešel, matka se stala   alkoholičkou a začala žít   s věčně více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Je prostě báječná (2014)

Je prostě báječná

Je prostě báječná
On by to byl docela dobrý   film, nicméně slibně   vyvíjející scény zde   nebyly ve své preciznosti   dotaženy až do konce.   Takové více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 6 / 10

Silverado (1985)

Silverado
Nebyl to vůbec špatný   western, hodně známejch   herců, dobré přestřelky   atd. Jen to bylo celé   poněkud rozvleklé a to je   škoda.

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Holub seděl na větvi a rozmýšlel...

Absurdistán

Holub seděl na větvi a rozmýšlel o životě
Už od loňska jsem byla na   tento snímek zvědavá, ale   abych ten film pochopila,   musela jsem si po jeho   zhlédnutí znovu přečíst o   čem více >

Autor: olgab | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.087/0.058
Partneři:
Amatérské Filmy | půjčka, půjčky | DVD v novinách a časopisech | Film online | Nadace život umělce | Skromný kluk | Výdělek na internetu | Vodák dřeva | Voyo.cz | Krabičková dieta | hotel pro psy