FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.9.2014 a svátek má Bronislav. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Hodnocení uživatele superfilmar

superfilmar

superfilmar zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tomáš Myliveček

Celkem: 965 | Zobrazuji: 1 - 50 výsledků.
Řadit podle:

 
< Předchozí    Další >
 
Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
10 000 př.n.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.1.2012
3:15 zemřeš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Addamsova rodina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2012
Akta X: Film
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2012
Alf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2012
Amazing Spider-Man
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2012
Americká kletba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Amok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2012
Asterix a Galové
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2012

< Předchozí    Další >
 

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

01:20 - 01:45

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Americké století očima Olivera...

00:45 - 01:45

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

01:10 - 01:55

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Kitzbühelu (2001) [TV...

01:30 - 02:25

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 117942
Osobností: 511583
Fotografií: 435897
Plakátů: 218361
Obsahů a biografií: 110984
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Hledáme Ydol (2006)

Hledáme Ydol
Celosvětově populární   pěvecká soutěž a k tomu   současné americké problémy   a stanoviska. Vznikl tak   podivný paskvil, který měl   asi více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Mogadišu (2008) [TV film]

Mogadišu
Letadlo Landshut a členové   Lidové fronty za osvobození   Palestiny požadující   propuštění čelní   představitele Frakce Rudé   armády. Byť je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Mulholland Drive (2001)

co jiného čekat, než úlet

Mulholland Drive
Příběh se vyvíjí   záhadně a zvláštně, pár   bizardních scén,to mám   ráda, Naomi je roztomilá a   krásná, Rita je tajemná.   Pak střih, běs, více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 9 / 10

Něco je ve vzduchu (1980)

Zajímavej film. Docela dobrá   česká sci-fi o drobném   púřesunu v čase. Pobaví.   Závěr je sice takový trochu   divný, ale ... snad se   neopisovalo z "Návratu do   budoucnosti"

Autor: New | Hodnocení: 10 / 10

Jak vycvičit draka 2 (2014)

Z hlediska námětu je to   naprostá ptákovina, ale   scénáristicky a filmařsky   naprosto bezchybně   zpracovaná. Není divu, že   tenhle akční animák oslovil   tolik diváků.

Autor: Georgie2 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.055/0.035
Partneři:
Poptávky | Amatérské Filmy | Katalog firem | Katalog dodavatelů | Slevy | Levné volání | Pavel Matoušek | DVD v novinách a časopisech | Film online | Nadace život umělce | Dopyty | Skromný kluk | Grafický design, webdesign | Výdělek na internetu | Levné volání a SMS | Vodák dřeva | BookFan | Voyo.cz | Poptávka | Krabičková dieta | hotel pro psy