FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.8.2014 a svátek má Sandra. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Hodnocení uživatele superfilmar

superfilmar

superfilmar zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tomáš Myliveček

Celkem: 965 | Zobrazuji: 1 - 50 výsledků.
Řadit podle:

 
< Předchozí    Další >
 
Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
10 000 př.n.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.1.2012
3:15 zemřeš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Addamsova rodina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2012
Akta X: Film
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2012
Alf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2012
Amazing Spider-Man
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2012
Americká kletba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Amok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2012
Asterix a Galové
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2012

< Předchozí    Další >
 

TV Program

ČT1 - Dva z onoho světa (1962)

16:00 - 17:30

78 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Taxikářem v New Yorku

17:00 - 17:50

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Fantomas se zlobí (1965)

16:40 - 18:45

38 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

16:45 - 18:55

33 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 117593
Osobností: 509762
Fotografií: 434842
Plakátů: 217658
Obsahů a biografií: 110638
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Prsten krále řeky (2004) [TV fil...

Prsten krále řeky
Rodinná pohádka o lásce a   chamtivosti, kdy stačí nosit   prsten a lidský tvor je   rázem zdravý. Bára   Štěpánová hraje jak o   život a více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

O pokladech (2012) [TV film]

O pokladech
O tom, že dobré herecké   obsazení (V.Dyk, D.Švehlík,   J.Budař) ještě nemusí   znamenat dobrý film, jsem se   přesvědčil na tomhle flmu.   více >

Autor: thejduk | Hodnocení: 5 / 10

Machete zabíjí (2013)

Machete zabíjí
Je mi líto těch, kteří   čekali opravdu akční film   nebo thriller. A zatím r. R.   R. natočil perfektní   pohádku a parodii. Každé   tři více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

Konkurz na smrt (1999)

Konkurz na smrt
Totální ujeťárna,která je   po většinu stopáže ještě   neuvěřitelně nudná a   ukecaná a pak drsný a   krvavý konec.Smysl to moc   nedávalo,no více >

Autor: fla | Hodnocení: 1 / 10

Tři bratři (2014)

Zpěvný

Tři bratři
Z mého subjektivního   pohledu: začátek je vtipný,   mluvenější, pak po cca 20   min. už je sranda sem tam a   hlavní děj se odehrává   více >

Autor: HIGHTOWER | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.054/0.033
Partneři:
Poptávky | Amatérské Filmy | Katalog firem | Katalog dodavatelů | Slevy | Levné volání | Pavel Matoušek | DVD v novinách a časopisech | Film online | Nadace život umělce | Dopyty | Skromný kluk | Grafický design, webdesign | Výdělek na internetu | Levné volání a SMS | Vodák dřeva | BookFan | Voyo.cz | Poptávka | Krabičková dieta | hotel pro psy