reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.6.2016 a svátek má Ladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 

Hodnocení uživatele superfilmar

superfilmar

superfilmar zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tomáš Myliveček

Celkem: 965 | Zobrazuji: 1 - 50 výsledků.
Řadit podle:

 
< Předchozí    Další >
 
Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.1.2012
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Addamsova rodina (The Addams Family)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2012
Akta X: Film (The X-Files: Movie)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2012
Alf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2012
Amazing Spider-Man (The Amazing Spider-Man)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2012
Americká kletba (An American Haunting)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Amok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2012
Asterix a Galové (Astérix le Gaulois)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2012

< Předchozí    Další >
 

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Festivalové ozvěny

18:15 - 18:45

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

18:20 - 18:50

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:55

46 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 136406
Osobností: 589438
Fotografií: 507814
Plakátů: 246223
Obsahů a biografií: 125962
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Četník ze Saint Tropez (1964)

Četník ze Saint Tropez
Skvělý film! opravdu! je to   ta nejlepší komedie co jsem   kdy viděl, je to proto že   mám rád herce Louise De   Funese. A co víc nejlepší   byl dabing s dabérem   Františkem Filipovským.

Autor: Patrik5987

Asterix a Vikingové (2006)

Asterix a Vikingové
Dobrý film opravdu, na to že   je to z nové doby je to   úplně výborné. Skvělá   grafika, všechno. Ale stále   i přes to nemá tento film na   starého asterixe ale byla to   švanda.

Autor: Patrik5987

Asterix dobývá Ameriku (1994)

Asterix dobývá Ameriku
Abych řekl pravdu, film mě   moc neuzaujal protože už to   není takový ten starý   dobrý asterix. Je to sice z   roku 1994 ale už se blíží   nová doba, a podle mě už to   není tak moc populární.

Autor: Patrik5987

Asterix v Británii (1986)

Asterix v Británii
Nejlepší asterix jakého   jsem kdy viděl, nejlepší   bylo teplé pivo, mátová   omáčka a horká voda o   paté. Podle mě nejlepší   příběh který se řadí   mezi ty staré dobré   asterixe.

Autor: Patrik5987

Poldův švagr (2016)

Dvojka

Poldův švagr
lepší jedničky,to jsem   dlouho nezažil:-)Když jsem   vypnul mozek a připravil se   na klasické bláznivé   dialogy užvaněného   černocha a jeho více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.086/0.055
Partneři:
Amatérské Filmy | půjčka, půjčky | DVD v novinách a časopisech | Film online | Nadace život umělce | Skromný kluk | Výdělek na internetu | Vodák dřeva | Voyo.cz | Krabičková dieta | hotel pro psy