FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.11.2014 a svátek má Xenie. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Hodnocení uživatele superfilmar

superfilmar

superfilmar zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tomáš Myliveček

Celkem: 965 | Zobrazuji: 1 - 50 výsledků.
Řadit podle:

 
< Předchozí    Další >
 
Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
10 000 př.n.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.1.2012
3:15 zemřeš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Addamsova rodina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2012
Akta X: Film
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2012
Alf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2012
Amazing Spider-Man
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2012
Americká kletba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Amok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2012
Asterix a Galové
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2012

< Předchozí    Další >
 

TV Program

ČT1 - Na cestě po České Kanadě

14:40 - 15:20

32 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Eiffelovka

14:40 - 15:35

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:20 - 15:15

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

14:35 - 15:35

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 121041
Osobností: 523117
Fotografií: 445732
Plakátů: 222442
Obsahů a biografií: 113679
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Zděšení (1994)

Zděšení
Jeden z velmi dobrých   akčních filmů 90. let.   Pointa výborná -   pyrotechnici je vždycky   dobré téma, pokud to   člověk umí správně   více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 8 / 10

Elitní zabijáci (2011)

Elitní zabijáci
Podle skutečných   událostí.....navíc to   herecké obsazení - to bylo   pro mně hlavním lákadlem   zhlédnout tento film.   Spokojenost více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 7 / 10

Norimberský proces (2000) [TV fi...

Norimberský proces
Jako film to beru - byl jsem   velmi spokojen.
Ve   skutečnosti bych všechny   dopadlé nacisty poslal bez   soudu a bez milosti ke   více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 8 / 10

Bohoušův syn (1975) [TV film]

Bohoušův syn
Jedna věc je jistá :   klasický "Bohouš" je prostě   "Bohouš" :-). Neodsuzuju   tvůrce o pokus za jakési   volné pokračování   veleúspěšného více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 6 / 10

Podezření nula (2004)

Tak tomu říkám teda   thriller - ten se skutečně   povedl. Je to hodně   napínavé. Nejvíc se mi   líbil Ben Kingsley.
Spravedlnost je někdy   nevyzpytatelná.

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.06/0.037
Partneři:
Amatérské Filmy | Pavel Matoušek | DVD v novinách a časopisech | Film online | Nadace život umělce | Skromný kluk | Výdělek na internetu | Vodák dřeva | BookFan | Voyo.cz | Krabičková dieta | hotel pro psy