FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.12.2014 a svátek má Natálie. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Hodnocení uživatele superfilmar

superfilmar

superfilmar zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tomáš Myliveček

Celkem: 965 | Zobrazuji: 1 - 50 výsledků.
Řadit podle:

 
< Předchozí    Další >
 
Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
10 000 př.n.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.1.2012
3:15 zemřeš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Addamsova rodina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2012
Akta X: Film
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2012
Alf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2012
Amazing Spider-Man
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2012
Americká kletba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Amok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2012
Asterix a Galové
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2012

< Předchozí    Další >
 

TV Program

ČT1 - Události za okamžik a počasí

18:55 - 19:00

1 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Příchod barbarů: Langobardi

18:55 - 19:40

1 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Jonesovi (2009)

17:40 - 19:30

76 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy FTV Prima

18:55 - 19:25

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 121785
Osobností: 526384
Fotografií: 447941
Plakátů: 223963
Obsahů a biografií: 114384
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Tři bratři (2014)

perfektní

Tři bratři
Nevím tedy jestli všichni co   tu píšou opravdu viděli tu   samou pohádku co já, ale dle   mého názoru je pohádka   perfektní, obsazení zde   více >

Autor: saridan | Hodnocení: 10 / 10

Europa Report (2013)

Europa Report
No jo no. A je to opět tady.   Kamera stylu Blair Witch je   tentokrát v kosmu. Ono je to   vůbec celé zprasené. 90   minut koukat na   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Show Ellen DeGeneresové (2003) [...

nejlepsi show

tohle je asi ta nejlepsi show   co jsem kdy videla. Ellen je   vtipna a dokaze i nekdy dost   prekvapit. Jeji show uz   slavila 12 serii a vice nez   1800 uzasnych a neuveritelne   vtipnych dilu

Autor: nelca

O království z nudlí a štěstí be...

O království z nudlí a štěstí bez konce
Jak může dopadnout pohádka,   když království je z nudlí   a moderní pohádka se   natočí na jeden zátah.   Autoři to budou mít rok od   roku více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Krutý a výjimečný (2014)

Krutý a výjimečný
Více než thriller nebo horor   asi psychologické drama.   Originální námět, kdy je   peklo nebo podsvětí   zobrazeno jako   psychoterapeutická více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení: