FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 30.6.2015 a svátek má Šárka. Tip: Nejlevnější půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Hodnocení uživatele superfilmar

superfilmar

superfilmar zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tomáš Myliveček

Celkem: 965 | Zobrazuji: 1 - 50 výsledků.
Řadit podle:

 
< Předchozí    Další >
 
Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
10 000 př.n.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.1.2012
3:15 zemřeš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Addamsova rodina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2012
Akta X: Film
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2012
Alf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2012
Amazing Spider-Man
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2012
Americká kletba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Amok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2012
Asterix a Galové
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2012

< Předchozí    Další >
 

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT

10:10 - 10:50

10 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Lidské tělo: Každodenní zázrak

09:55 - 10:45

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Gympl s (r)učením omezeným (20...

09:05 - 10:35

75 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - To je vražda, napsala (1984) [...

09:20 - 10:25

60 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 128218
Osobností: 554893
Fotografií: 472513
Plakátů: 233048
Obsahů a biografií: 119035
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

San Andreas: 3D (2015)

San Andreas: 3D
Fakt dost dobrý... Přesně   co jsem od filmu čekala,   možná i víc. Akční scény   naprosto úžasně   "vyrobené", příběh rodiny   trochu slaďák, více >

Autor: peginka | Hodnocení: 8 / 10

Souboj cti (1996)

Souboj cti
Děj filmu dostává 15 minut   prostoru, souboje zbytek a je   to až k smíchu, co dokáže   režisér zkazit a když je to   ještě hvězda filmu Jean- více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Enter Nowhere (2011)

Enter Nowhere
Moc mě tyhle cestovačky   časem neberou a když už   musí to fakt být hodně   zajímavé. Jinak snímek má   nápad a myšlenku, nicméně   více mě více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Svatba upírů (1993)

Svatba upírů
Ivetka Bartošová je tu   opravdu nádherná. Krásný   film s upírskou tématikou, u   kterého se člověk i dobře   pobaví.

Autor: veronika.zidkova.77 | Hodnocení: 10 / 10

Moulin Rouge (2001)

Moulin Rouge
Miluju ten film. Nicole a Ewan   jsou v něm nepřekonatelní.   Nejlepší filmový muzikál   co jsem kdy viděla.

Autor: veronika.zidkova.77 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2015, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.056/0.033
Partneři:
Amatérské Filmy | půjčka, půjčky | Pavel Matoušek | DVD v novinách a časopisech | Film online | Nadace život umělce | Skromný kluk | Výdělek na internetu | Vodák dřeva | Voyo.cz | Krabičková dieta | hotel pro psy