FDb.cz - filmová databáze

Vítejte! Dnes je 25.4.2014 a svátek má Marek. Tip: Levné volání

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
 

Hodnocení uživatele superfilmar

superfilmar

superfilmar zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tomáš Myliveček

Celkem: 965 | Zobrazuji: 1 - 50 výsledků.
Řadit podle:

 
< Předchozí    Další >
 
Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
10 000 př.n.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.1.2012
3:15 zemřeš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Addamsova rodina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2012
Akta X: Film
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2012
Alf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2012
Amazing Spider-Man
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2012
Americká kletba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Amok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2012
Asterix a Galové
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2012

< Předchozí    Další >
 

TV Program

ČT1 - McLeodovy dcery (2001) [TV ser...

09:00 - 09:45

6 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Vesmír: Mars – nové poznatky

09:00 - 09:45

6 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

09:05 - 10:00

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - To je vražda, napsala (1984) [...

09:05 - 10:05

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 112347
Osobností: 494050
Fotografií: 421310
Plakátů: 210704
Obsahů a biografií: 105899
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

96 hodin: Odplata (2012)

96 hodin: Odplata
Proti prvnímu filmu úpadek   až na dno. To, že se   půlhodiny divák nudí,   klidně pominu, v jiných   filmech to bývá i déle, ale   to, že ho více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Admiral Nachimov (1946)

Admiral Nachimov
Admirál Nachimov je velmi   působivý film. Není tam   tolik patosu a plamenných   řečí o skvělosti a   velikosti impéria   pronášené samotnými více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 7 / 10

Aeon Flux (2005)

Aeon Flux
Splní zabiják Aeon svůj   úkol a zlikviduje muže,   který ovládá celou   společnost.Přiznám se, že   jsem očekával trochu jiný   film, ne více >

Autor: thejduk | Hodnocení: 5 / 10

Vekslák aneb Staré zlaté časy (1...

Vekslák aneb Staré zlaté časy
Dobrý scénář, už horší   přenesení do filmu. Obchod s   valutami přinášel rychlé   zisky, ale také velké   riziko, pokud jste nebyl na   tom více >

Autor: thejduk | Hodnocení: 6 / 10

Zákon gangu (2008) [TV seriál]

Zákon gangu
Naprosto skvělej seriál. To   nejlepší co se za   posledních pár let v   televizi urodilo. Upřímně   sem hltal každej díl ba i   každej dialog. více >

Autor: tyler93

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:

Copyright © 2003-2014, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.065/0.039
Partneři:
Poptávky | Amatérské Filmy | Katalog firem | Katalog dodavatelů | Slevy | Levné volání | Pavel Matoušek | DVD v novinách a časopisech | Film online | Nadace život umělce | Dopyty | Skromný kluk | Grafický design, webdesign | Výdělek na internetu | Levné volání a SMS | Vodák dřeva | BookFan | Voyo.cz | Poptávka | Krabičková dieta | hotel pro psy