reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.8.2016 a svátek má Otakar. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 

Hodnocení uživatele superfilmar

superfilmar

superfilmar zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tomáš Myliveček

Celkem: 965 | Zobrazuji: 1 - 50 výsledků.
Řadit podle:

 
< Předchozí    Další >
 
Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.1.2012
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Addamsova rodina (The Addams Family)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2012
Akta X: Film (The X-Files: Movie)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2012
Alf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2012
Amazing Spider-Man (The Amazing Spider-Man)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2012
Americká kletba (An American Haunting)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Amok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.4.2012
Asterix a Galové (Astérix le Gaulois)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.7.2012

< Předchozí    Další >
 
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 137333
Osobností: 592701
Fotografií: 511365
Plakátů: 247688
Obsahů a biografií: 126872
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Můj kamarád drak (2016)

Můj kamarád drak
Včera jsem byla na filmu Můj   kamarád drak v kině a jsem   naprosto ohromená.Je to   úžasný, dojemný film,   který vás tak zaujme,že   během více >

Autor: bluetheraptor

Bůh žehnej Americe (2011)

Bůh žehnej Americe
To je tak, když někdo   natočí film, ve kterém se   zhmotní Váš stín (použito   ve smyslu Jungovského   archetypu). Má Vaše   myšlenky, pocity více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Revenant Zmrtvýchvstání (2015)

Leo is Back

Revenant Zmrtvýchvstání
V první řadě je Revenant   špičkový film. Syrový ,   hladový a témeř všemi   klišé absentujícími   filmovými přešlapy.Luxusně   neučesaný a více >

Autor: goranchorvat | Hodnocení: 9 / 10

Policajt nebo rošťák (1979)

Policajt nebo rošťák
Film J.P.Belmonda, který si   nenechám nikdy ujít, ukazuje   herce v jeho největší   slávě. Kdo by neznal   elitního policistu Stanislava   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Pravdivé lži (1994)

Pravdivé lži
"Teď má hlavu v jeho   klíně!"
"Třeba je   unavená?"
Jo, tuhle akční   komedii můžu. Arnold je v   roli uťápnutého   úředníčka a zároveň   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.08/0.054
Partneři:
Amatérské Filmy | půjčka, půjčky | DVD v novinách a časopisech | Film online | Nadace život umělce | Skromný kluk | Výdělek na internetu | Vodák dřeva | Voyo.cz | Krabičková dieta | hotel pro psy